Twitter'da gizli hesap nasıl görülür? Twitter gizli hesapları görme ve bakma

Güncelleme Tarihi:

Twitterda gizli hesap nasıl görülür Twitter gizli hesapları görme ve bakma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2022 03:08

​​​​​​Twitter; dünya çapında oldukça fazla kullanılan uygulamalar içerisinde yer almaktadır. Bunun yanı sıra kullanıcılar, gizli hesapları görme konusunda pek çok araştırma yapmaktadırlar. Twitter bünyesinde gizli hesap görme konusunda araştırma yapan kullanıcılar adına bilgi vermek doğru olacaktır. Peki, Twitter üzerinden gizli hesaplar nasıl görülür? Twitter'da gizli hesap görüntüleme ve bakma işlemleri nasıl yapılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Dünya çapında en fazla kullanılan sosyal medya platformları içerisinde Twitter yer almaktadır. Twitter bünyesinde takip edilmeyen kişilerin paylaşımlarını görmek isteyen kullanıcılar bulunmaktadır. Bunun birden fazla nedeni bulunmaktadır. Eski dost, arkadaş, sevgili veya akrabaların paylaşımlarını incelemek isteyen kişiler, gizli hesaplara bakmanın yollarını aramaktadırlar. Twitter bünyesinde gizli hesapların paylaşımlarını görmek adına pek çok yol söz konusudur. Twitter'dan gizli olan hesaplara erişmeyi isteyen pek çok insan bulunmaktadır. Son dönemlerde yapılan güncellemeler ile birlikte gizli olan hesapların görülmesi mümkün hale gelmiştir. Twitter'da önceden gizli hesap özelliği yoktu. Bu yüzden de takip edilmeyen hesap rahat bir şekilde görülmektedir.

Haberin Devamı

Twitter'da Gizli Hesap Nasıl Görülür?

Twitter bünyesinde gizli hesap görmek isteyen kişiler, pek çok yöntemi denemektedir. Bunun yanı sıra gizli hesapları görmenin en kolay yolu; o hesabı takip etmektir. Ancak bazı durumlarda kişi bunu yapmak istememektedir. Bu yüzden türlü metotlara başvurmaktadır.

Twitter Gizli Hesapları Görme ve Bakma

 Sosyal medya bünyesinde özel hayatın gizli olması, oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra Twitter hesabını gizleme özelliği daha sonradan, uygulamaya entegre edilmiştir. Twitter'da " Ayarlar" bölümünden herkese açık olan profil gizlenebilir. Bu sayede hesaba ait olan birey, attığı tweet paylaşımlarını sadece takipçilerine özel yapabilir. Gizli hesabı görmek adına uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamaların yanı sıra başka yolların da bulunduğu belirtilebilir. Hesabı takip etmek ya da sahte hesap açıp, hesabı takip ederek, gizli olan hesabın paylaşımlarını görmek mümkündür. Twitter çapında gizli hesabı görmek için kullanılan yöntemlerden birkaçı;

- Gizli Kullanıcıya Takip İsteği Gönderme:

Büyük kitlesi olan kişilerin paylaşımlarını görmek isteyen kişiler olabilmektedir. Bunun yanı sıra bu kişileri takip ederek, paylaşımlarına ulaşmak mümkün olabilir. Bunun dışında "Keşfet" bölümünde istenilen hesaplar aratılarak paylaşımları görülebilir. Kimi zaman bu büyük kitleye sahip olan kişiler, hesaplarını gizlemektedirler. Bu durumda, takipçiler hariç kimse paylaşımlara erişim sağlayamaz. Büyük sayfaların hesaplarının gizli olması, kimi hassa paylaşımların yalnızca takipçilere açık olmasını istemelerinden kaynaklıdır. Bu yüzden, gizli hesaba ait olan paylaşımları, takipçileri görmek isteyen kişiler, hesaba takip isteği göndermeli ve karşıdan takip isteğinin onaylanmasını beklemelidir.

Haberin Devamı

- Fake Hesap Açmak:

Twitter bünyesinde gizli hesabın paylaşımlarını görmek adına takip etmek gereklidir. Fakat kişi, bazı sebeplerden ötürü takip etmek istemeyebilir. Bu tür durumlarda sahte hesap açıp, gizli hesabı takip etmek gereklidir. Bu şekilde hesabın paylaşımlarını görmek mümkündür. Ancak buna karşın, bazı zamanlarda sahte hesap olup olmadığı anlaşılabilir. Bundan ötürü sahte hesapta güzel profil fotoğrafı ve kullanıcı adı bulmak tavsiye edilir. Bununla beraber takipçiler, takip sayısı gibi durumlarda oldukça önemlidir. Bu sayılar yükseldikten sonra paylaşım da yapılabilir. Bu şekilde fake hesap olduğu, pek anlaşılmayabilir.

- Twitter'da Gizli Hesap Görme Uygulamaları:

Haberin Devamı

Twitter bünyesinde gizli hesabı görmek adına pek çok uygulama vardır. Bununla beraber App Store veya Play Store bünyesinde, bu uygulamalara ulaşmak ve indirmek mümkündür. Ancak bu uygulamalar kullanılırken dikkat edilmesi gereken bir durum söz konusudur. Karşı tarafın aynı uygulamayı kullanmış olması önemlidir. Bu şekilde, gizli olan hesabın içeriklerine erişmek mümkündür.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!