Twitter takipçi çıkarma 2023 - Twitter'da toplu takipçi çıkarma nasıl yapılır

Güncelleme Tarihi:

Twitter takipçi çıkarma 2023 - Twitterda toplu takipçi çıkarma nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2023 17:57

Günümüzde teknolojinin gelişmesi sosyal medyaya olan ilginin artmasına da neden oldu. Twitter'da takipçi çıkarmak ise en çok merak edilen konuların başında geliyor. Twitter takipçi çıkarma 2023 - Twitter'da toplu takipçi çıkarma nasıl yapılır tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.

Haberin Devamı

Twitter takipçi çıkarmak için belli adımların izlenmesi gerekmektedir. Özellikle de toplu bir şekilde takipçi çıkarmak için silme kodu kullanılır. Silme kodları ise 2 çeşit olarak bilinir. Kodlardan birisi takip eden kişileri silmek için diğeri ise takip eden ya da etmeyen herkesi silmek için kullanılır.

Twitter Takipçi Çıkarma 2023

Twitter, sosyal medyanın en çok kullanılan iletişim araçlarından bir tanesidir. Twitter kullanmayı bilen herkes takipçi çıkarmayı da bilir. Bazı yöntemleri kullanarak takipçi arttıran hesapların takipçi sayıları genellikle artabiliyor. Bu hesaplarda ise takipçileri silmek gerekebilir. Bu durumda işlemler çok zor olacaktır. En çok kullanılan sosyal medya hesaplarından birisi olan Twitter'da takipçiler tek tek tıklanarak takip ediliyor kısmından çıkmak gerekir. Twitter takipçilerinin profillerine girilerek takibi bırak bölümü tıklanır. Kişinin Twitter takipçilerinin fazla olması ise bu durumu zorlaştıracak adımlardan biridir. O nedenle takipçi sayısının fazlalığına göre işlem sırasını belirlemek de gerekir.

Haberin Devamı

Twitter'da Toplu Takipçi Çıkarma Nasıl Yapılır?

Günümüzde pek çok kişi Twitter kullanıyor. Özellikle de twitter kullanıcıları toplu takipçi çıkarma işlemini yapabilirler. Genellikle 2 çeşit takipçi silme kodu bulunuyor. Twitter'da kullanıcıyı takip etmeyen hesapları toplu bir şekilde takipten çıkmak için giriş yapılmalıdır. Twitter'a giriş yapıldıktan sonra takip ediliyor kısmına tıklanır. Sonrasında klavyeden F-12 tuşuna basılır. Diz üstü bilgisayar kullanıcıları Fn ile birlikte F12 tuşuna basmalılar. Sonrasında twitter hesabının sağ kısmında da sayfa açılır. Açılan bu sayfada ise elements, console, network, performance ve sources seçenekleri görünür. Bu pencereden console bölümüne tıklanır. Açılan pencereye ise kod yapıştırılır. Bunun ardından enter tuşuna basılır. Kullanıcıyı takip etmeyen kişiler bu şekilde takip listesinden sırayla düşmeye başlar. Süre genellikle 10 dakikaya kadar uzayabilir.

Toplu takipçi çıkarma için aşağıdaki kod kullanılır;

 setInterval(function () {

Haberin Devamı

 t = $(“.following”).find(“.follow-button”);

 if (!t[0]) {

 window.scrollTo(0, $(document).height());

 } else {

 console.log(t.attr(“class”));

 t.trigger(“click”);

 }

 }, 1000)

Toplu Takipçi Çıkarma İle İlgili Merak Edilenler

Sosyal medya üzerinde yer alan platformlar pek çok kişi tarafından takip edilmektedir. Özellikle de Twitter üzerinden takipçileri çıkarmak için belli adımlar izlenir. Twitter'dan takipçileri silmek için şu kod kullanılır;

" setInterval(function() {

$(“.FollowStatus”).each(function(){

 $(this).parents(“.Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10”).remove();

 });

 $(“div:not(.not-following) > .user-actions-follow-button”).click();

 }, 20000);

 setInterval(function() {

Haberin Devamı

 $(“.Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10”).remove();

 }, 30000);

 setInterval(function() {

 window.scrollTo(0,document.body.scrollBottom);

 },5000);

 setInterval(function() {

 window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);

 },1000);" Bu kod consele sayfasına yapıştırılır. Bu sayede kullanıcıları takip eden ya da takip etmeyen kişiler dahil tüm takip edilen kişiler de kolay bir şekilde silinecektir. Bu şekilde takipçilerin de kolay bir şekilde silinmesi gerekir. Bu şekilde tüm takip edilenler de silinecektir.

Twitter'da Unfollow Kodu Kullanmak Zararlı mı?

Twitter'da pek çok sayıda kullanıcı bulunmaktadır. Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan Twitter platformunda takipçilerin silinmesi de gerekir. Twitter üzerinden takip edilen kişileri toplu şekilde silmeye yarayan unfollow kodunun herhangi bir zararı bulunmaz. Bu kod sayesinde takipçi listesi de kolay bir şekilde temizlenebilir. Takipçi kasan kişiler bu takipçileri silmek için zorluk çekebilirler. Ancak doğru metotlar ile takipçi listesi de kolay bir şekilde silinebilir. Bunun yanı sıra takip edilmediğinin anlanması durumunda takipçi listesinin de doğru bir şekilde silinmesi gerekir. Twitter'da takipçi listesinin silinmesi için uygun metotlar kullanılmalıdır.

BAKMADAN GEÇME!