Twitter kullanıcı adımı (ismini) ve şifremi unuttum? Twitter kullanıcı adı (ismi) ve şifresi bulma

Güncelleme Tarihi:

Twitter kullanıcı adımı (ismini) ve şifremi unuttum Twitter kullanıcı adı (ismi) ve şifresi bulma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 20:52

Twitter kullanan kişilerin kullanıcı adını ve şifresini unutması oldukça fazla karşılaşılmakta olan durumlar arasında yer almaktadır. Kişinin kullanıcı adını ve şifresini unutması durumunda tercih edebileceği alternatif şifre sıfırlama yöntemleri bulunduğunu söylemek mümkündür. Bu bakımdan Twitter kullanıcı adını ve şifrenizi unutmanız durumunda hesabınıza ne şekilde giriş yapabileceğinizi öğrenmek isteyebilirsiniz. Twitter kullanıcı adımı (ismini) ve şifremi unuttum? Twitter kullanıcı adı (ismi) ve şifresi bulma ne şekilde olmalıdır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Twitter kullanıcı adını ve şifresini unutan kişilerin hesaba giriş yapamaması durumunda ise yapması gerekenler hakkında bilgi edinmesi gerektiğini söylemek mümkündür. Unutulan kullanıcı adı ve şifresi için en fazla tercih edilen yöntemin ise şifre sıfırlama yöntemlerini kullanmak olduğu bilinmektedir.

Twitter Kullanıcı Adımı (İsmini) ve Şifremi Unuttum?

Twitter kullanıcı adınızı ve şifrenizi unutmanız durumunda hesabınıza giriş yapmanız mümkün olmayacaktır. Hesabınıza girmek için kullanıcı adınızı hatırlamamanız durumunda e posta adresinizi ve şifrenizi kullanmanız gerekecektir. Şifrenizi hatırlayamamanız durumunda ise şifre sıfırlama formunu kullanarak e posta adresinize şifre sıfırlama bağlantısı göndermeniz mümkün olmaktadır. E posta adresinize gönderilen bağlantıya tıklayarak hesabınız için yeni bir şifre belirlemeniz de mümkün olmaktadır. E posta adresinize bir bağlantı gönderilmemesi durumunda ise yazdığınız adresin yanlış olması söz konusu olabilmektedir.

Haberin Devamı

 Kullanıcı adınızın unutulması durumunda öncelikli olarak e posta adresinizle giriş yapmayı denemeniz gerekecektir. E posta adresinin hatırlanması durumunda kolay bir şekilde şifre yenileme talebinde bulunması mümkün olmaktadır. Ancak hem kullanıcı adının hem de şifrenin unutulması durumunda hesaba giriş yapmak mümkün olmamaktadır. Twitter hesabınıza kullandığınız farklı bir cihazdan erişim sağlayabilmeniz durumunda ise hesap ayarlarınız da güncelleme yapmayı deneyebilirsiniz.

Hesabınıza cep telefon numaranızı eklemeniz durumunda ise kısa mesaj yoluyla şifre sıfırlama bağlantısı talebinde bulunmanız mümkün olabilmektedir. Şifrenizi unutmanız durumunda, hesabınızla bağlantılı olan e posta adresine de erişim sağlayamamanız durumunda ve son olarak hesabınıza kayıtlı bir cep telefonu numarası da bulunmuyorsa Twitter destek ekibiyle iletişime geçerek bir talep oluşturmayı tercih edebilirsiniz. Twitter hesabınızın kayıtlı bilgilerini güncelleyerek rahatlıkla hesabınıza ulaşım sağlayabilirsiniz.

Twitter Kullanıcı Adı (İsmi) ve Şifresi Bulma

Haberin Devamı

Twitter hesabına giriş yapmak isteyen ancak bilgilerini hatırlamayan kişilerin öncelikli olarak hesapla bağlantılı olan e posta adreslerini ve şifrelerini kullanarak hesaplarına giriş yapmaları tavsiye edilmektedir. Twitter kullanıcı adı bölümüne yazdığınız e posta adresi ile giriş yapamamanız durumunda ise hatalı bir e posta girmeniz söz konusu olmaktadır. Hesabınızda kullandığınız e posta adresini hatırlamamanız durumunda ise kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak Twitter hesabınıza giriş yapmanız mümkün olmaktadır.

İşe yaramaması durumunda ise şifre istek formunu kullanarak hesabınız için yeni bir şifre talebinde bulunabilirsiniz. Eğer hesabınız için cep telefonu numaranızı kaydettiyseniz, telefon numaranızı kullanarak da hesabınıza giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Telefon numaranızı kullanarak da Twitter hesabınıza giriş yapmanız mümkün olmaktadır.

Haberin Devamı

Twitter hesabınızı oluştururken kayıt olduğunuz e posta adresinizi hatırlamamanız da olası sonuçlar arasında yer almaktadır. iOS veya Android işletim sistemine sahip olan bir cihazınızın olması durumunda ise Twitter uygulamasını açmanız gerekmektedir. Uygulamayı açtıktan sonra ise ayarlar bölümüne girilmesi gerekmektedir. Ayarlar kısmından ise e posta adresinizi güncelleme seçeneği ile yeni bir e posta adresi kaydetmeyi deneyebilirsiniz. Bu şekilde kaydettiğiniz yeni e posta adresi ile hesabınıza giriş yapabilmeniz mümkün olacaktır. Şifrenizin ve kullanıcı adınızın hazırlanmaması durumunda fazla sayıda hatalı giriş yapmanız durumunda hesabınızın kilitlenmesi sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!