Twitter giriş yapamıyorum hata veriyor ve ne yapmalıyım? Twitter hesabıma nasıl girebilirim

Güncelleme Tarihi:

Twitter giriş yapamıyorum hata veriyor ve ne yapmalıyım Twitter hesabıma nasıl girebilirim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2022 20:22

Son zamanlarda Twitter kullanıcıların hesaplarına erişim sıkıntısı çok sık görülmektedir. Bu anlamda pek çok Twitter kullanıcısı bu sorunun nasıl çözüleceğini sıklıkla araştırmaktadır. Günümüzde çok fazla kullanıcıya sahip olan Twitter en çok tercih edilen site olmaktadır. Bu nedenle sorun ile karşılaşan kişiler internet üzerinden çözümünü aramaktadır. Peki Twitter giriş yapamıyorum hata veriyor ve ne yapmalıyım? Twitter hesabıma nasıl girebilirim? Twitter hesabına giriş esnasında sorunların çözümü için yapılması gerekenleri detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Çok sayıda kullanıcıya sahip Twitter uygulaması güncel olayları takip etmek ve bazı paylaşımlarda bulunmak için kullanılan bir site olmaktadır. Çok sık hata vermese de bazı sebeplerden dolayı kullanıcılar hesaplarına erişim sağlamakta zorluk çekmektedir. Twitter hesabına erişimin sağlanamamasının farklı pek çok sebebi olabilmektedir.

Twitter Giriş Yapamıyorum Hata Veriyor ve Ne yapmalıyım?

Twitter uygulamasına akıllı telefonlar ile birlikte bilgisayar üzerinden de erişim sağlanmaktadır. Bu nedenle IOS ve Android telefonlarda erişim sorunu için çözüm farklı iken bilgisayarlarda erişim çözümü farklı olmaktadır. Twitter'a giriş yapmak isteyen kişiler hata ekranı ile karşılaşıyor ise yüksek ihtimalle tarayıcının ön belleğindeki aşırı doluluktan kaynaklanıyordur. Bunun için kullanıcıların yapması gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Özellikle ön bellek ve çerezlerin temizlenmesi bu noktada oldukça önemlidir. Bu işlemin gerçekleşmesi için şu adımların takip edilmesi gerekmektedir:

Haberin Devamı

 - İlk olarak aktif bir şekilde kullanılan tarayıcıya erişim sağlanmalıdır.

 - Açılan sayfanın sağ üst kısmında bulunan üç nokta şeklinde bulunan işarete tıklanmalıdır.

 - Burada kullanıcıların karşısına seçenekler çıkmaktadır. Seçenekler içerisinden geçmiş kısmına tıklamak gerekmektedir.

 - Burada silmek istenen şeyler tek tek seçilerek silinmelidir. Eğer kullanıcılar hepsini silmek istiyor ise sol kısımda yer alan mevcut olan tarama verilerini temizle seçeneğine tıklamak gerekmektedir.

 - Yeni açılan menüden tarama verileri, çerezler ve ön bellek resimler yazan üç seçenek de işaretlenmeli ve sil sekmesine tıklanmalıdır.

 - Bu işlemlerin yapılmasının ardından Twitter'a giriş yapma işlemi tekrar denenmelidir.

Tüm bu işlemlerin yapılmasının ardından Twitter hala hata ekranı veriyor ise bilgisayarın tarih ve saat kısmı kontrol edilmelidir. İnternet tarayıcısı tarih ve saat ile senkronize halde değil ise Twitter hata ekranı vermektedir. Bu nedenle tarih ve saat kısmı düzeltilmelidir.

Twitter Hesabıma Nasıl Girebilirim?

Haberin Devamı

Twitter hesabına girişte sıkıntı yaşayan kişiler IOS ve Android telefonlarında da aynı hata ile karşılaşabilmektedir. Bunun iki farklı sebebi olmaktadır. Bunlardan ilki tarih ve saat ayarlarıdır. Burada tarih ve saatin Twitter uygulaması ile eş zamanlı olması gerekir. Eş zamanlı olmaması halinde hata verebilmektedir. Bu nedenle mobil cihazlardaki tarih ve saat ayaları otomatik olarak varsayılan hale getirilmesi gerekmektedir. Bu işlemlerin ardından Twitter erişim sorunu ortadan kalkmaktadır.

Tarih ve saat değişikliği yapılmasının ardından hala Twitter'a erişim sağlanamıyor ise bu sefer ikinci yol denenmelidir. İkinci yol ise uygulamayı silmek ve tekrar yüklemektir. Tarih ve saat işlemlerinin yapılmasının ardından kullanıcılar halan sitede hata alıyor ise mutlaka uygulamayı silip tekrar yüklemeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı

Twitter'a Giriş Sorunu Neden Olur?

Twitter'a giriş sorunu yaşlanmasının farklı pek çok sebebi olabilir. Bunlardan birisi de veri ve ön belleğin çok dolu olmasıdır. Ön bellek sistemi her uygulamanın sahip olduğu bir sistem olmaktadır. Uygulama her açıldığında ise ön bellek tekrar yüklenmektedir. Ön bellek ve veri kısmı dolu ise temizleme işleminin yapılması gerekir.

Temizleme işlemi için telefonun ayarlar kısmında Twitter uygulaması bulunmalıdır. Burada ön bellek ve verileri temizle yazan bir seçenek bulunmaktadır. Bu seçenek ile ön bellek ve veriler temizlenmektedir. Sorun ise bu şekilde çözüme kavuşmaktadır.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!