TurkNet'ten koronavirüsle ilgili önemli açıklama

Güncelleme Tarihi:

TurkNetten koronavirüsle ilgili önemli açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2020 09:46

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerine kapanan öğrenci ve çalışanların en temel ihtiyaçlarından biri de internet. İnternet hizmetinin kesintisiz bir şekilde verilmesi gerektiği bu dönemde operatörler birbiri ardına açıklamalar yaparken, TurkNet de kullanıcılarına e-posta yoluyla mesaj yolladı.

Haberin Devamı

Koronavirüs salgını nedeniyle kullanıcıların bir kısmı uzaktan eğitim ile birlikte internetten daha fazla yararlanması gerekecek; diğer yandan evden çalışmaya başlayanlar için de internet hızının ve kesinti olmaması durumu hayli önemli. Bu konuda telekom operatörleri yoğun bir çalışma içindeyken, TurkNet cephesinden konuyla ilgili bir açıklama geldi.

İşte o açıklama:

"Bu zor günlerde evde daha çok vakit geçireceğinizin ya da evden çalışmak zorunda kalacağınızın farkındayız. Tüm ekibimiz sizin evde ve sağlıcakla kalmanız için gerekli tüm çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Artacak internet trafiğine kapasitemiz ve altyapımız hazır. Gereken durumlarda da altyapıya hızlıca müdahale edebiliyoruz. Yani hizmetinizde herhangi bir sıkıntı ve problem yaşanmaması için elimizden geleni yapıyoruz.

Haberin Devamı

Bu arada biz de hem çalışanlarımızın sağlığı hem de toplumsal sorumluluk açısından ofislerimizde ve operasyon merkezlerimizde uzaktan çalışmaya geçtik. Bunu bu çapta ilk defa yapıyoruz, dolayısıyla bazen taleplerinize geç dönüşler yaparsak kusurumuza bakmayın.

Desteğiniz ve anlaşıyınız için teşekkür ederiz."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!