Türkçe FPS oyunu geliyor

Güncelleme Tarihi:

Türkçe FPS oyunu geliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 15:27

Click To Game (C2G), oyun severleri bilgisayar başına kilitleyecek yeni FPS oyunu BlackShot’ın Türkçe versiyonunu sunmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

8 Haziran’da kapalı beta versiyonu için ön kayıtların alınmaya başlandığı oyun, 13 Haziran’da kayıt olan oyuncular ile buluşmaya başlayacak.

Aksiyon oyunları arasında en popüler alt başlık olan FPS oyunlarına yeni bir Türkçe oyun ekleniyor. Click To Game, oyun severleri bilgisayar başına kilitleyecek yeni FPS oyunu BlackShot’ın Türkçe versiyonunu sunmaya hazırlanıyor.  Vertigo Games tarafından yaratılan ve Türkiye’deki hakları Click To Game firmasında bulunan BlackShot, sizi 2033 yılına götürüyor.

Etkili grafikleri, ilgi çekici hikayesi ve gerçekçi savaş atmosferiyle dikkat çeken BlackShot, 13 Haziran’da Türkçe olarak kapalı beta testlerine başlıyor. 4 farklı oyun modu bulunan BlackShot’ta partner sistemi ve klan sistemi de bulunuyor. Bu sistemler sayesinde oyundaki partnerinizin kamerasını görebiliyor, aynı zamanda partneriniz, düşmanı haritada işaretleyerek size bildirebiliyor.

8 Haziran itibariyle oyunun web sitesinden ön kayıtların alınmasıyla başlayan süreçte, oyunun tam hizmet vermesiyle birlikte kapalı betada oynayan oyuncular ödüllendirilecek.

İnternetten ücretsiz olarak indirilebilen oyundaki karakterlerinizi MMORPG oyunlarındaki gibi geliştirme imkanınız da bulunuyor.

Oyun modları:

1- BKS (Bayrak Kapma Savaşı): Eğlenceli olduğu kadar büyük rekabetin yaşandığı, takımlar arası bayrak kapma yarışı modu.

2- B&Y (Bul ve Yok et): Bombacı timi ile bomba imha ekibinden oluşan bu mod, takımlar arası mücadeleyi üst seviyelerde tutuyor.

3- MS (Mevzi Savunma): En fazla 4 kişi oynanan bu mod içinde, oyuncular üzerlerine gelen canlı bomba ve teröristlerin üstesinden gelmeye çalışıyor.

4- TDM: Karşı takımın adamı ile klasik mücadelenin olduğu bu mod, takım içinde bireysel korunmanın da öneminin anlaşılmasını sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!