Türk yapımı oyun Toy Tank War Google Play’de

Güncelleme Tarihi:

Türk yapımı oyun Toy Tank War Google Play’de
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 08:54

Eski atari tank oyunlarına oldukça benzer bir yapıda olan Toy Tank War geçtiğimiz günlerde Google Play’de yerini aldı. Oyunun geliştiricisi 17 yaşındaki Yakup Emre.

Haberin Devamı

Türk yapımı oyun Toy Tank War pazartesi günü Google Play’de yerini aldı. 17 yaşındaki Yakup Emre tarafından geliştirilen Toy Tank War eski atari tank oyunlarına benzer yapısıyla dikkat çekiyor. Oldukça basit bir yapıya sahip olan oyun, oyunculara eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Yakup Emre oyun için bir de fragman hazırlamış. Ondan da oyun hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Türk yapımı oyun Toy Tank War Google Play’de

Toy Tank War’ın Google Play sayfasında yazan bilgilerin tamamı ise şöyle;

“Android cihazlar için ücretsiz yeni nesil oyuncak konseptli tank oyunu. Oyuncak konseptinde tasarlanmış tanklar ve seviyeleri ile eğlenceli bir macera. Kıvrak manevralarla engeller arasından ilerle. Yeteneklerini kullanarak sana saldıran bu canavar tanklara karşı dur. Savaş esnasında kamuflaj, hız ve isabetli atış gibi stratejileri kullanarak düşmanınıza saldırabilir ve savaşın kahramanı olabilirsiniz. Stratejini belirle düşman tanklarından kurtul ve onları yok et.”

Haberin Devamı

Oyunun fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!