Türk oyunu Tartarus Steam’de satışta!

Güncelleme Tarihi:

Türk oyunu Tartarus Steam’de satışta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 13:20

Türk Bağımsız oyun geliştiricisi Abyss Gameworks tarafından tasarlanan oyun Steam üzerinden satışa çıktı. Bilim kurgu oyunu olan Tartarus, kısa bir süreliğine yüzde 10 indirim ile satılıyor.

Haberin Devamı

Tartarus, Ekim ayında yayınlanan PCGamer dergisinde AAA kalitedeki oyunların yanında incelemesi yapılan tek bağımsız oyun olarak karşımıza çıkmıştı. Monster Notebook ve View Sonic gibi markaların sponsorluğunu alan oyun, etkileyici grafikleriyle ve hikayesiyle ön plana çıkıyor.

Türk oyunu Tartarus Steam’de satışta

Oyunda, TARTARUS adlı uzayda maden arayan araştırma gemisindeki aşçıyı kontrol ediyorsunuz. Bilinmeyen bir nedenden dolayı uzay gemisinin güvenlik protokolleri tetikleniyor ve arkadaşlarınızı oldukları yerde alıkoyuyor. Bu sırada gemi Neptün’ün çekim kuvveti nedeniyle sürüklenmeye başlıyor ve birdenbire kendinizi bütün mürettebatın ölümüne sebep olabilecek bir durumun içerisinde bulunuyorsunuz. Mürettebatı kurtarabilecek tek kişisiniz, ama bu o kadar kolay bir şey değil. Mürettebatı kurtarmak için gemideki terminalleri hacklemeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Bulmaca aksiyon ve birinci şahıs türündeki oyunun, normal fiyatı Steam üzerinden 32 TL ama Black Friday haftası boyunca oyun yüzde 10 indirim ile 28,80 TL’ye satılıyor. Black Friday haftası 28 Kasım’da bitiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!