Trendyol E-Faturam ile satıcılar zamandan ve maliyetten tasarruf ediyor

Güncelleme Tarihi:

Trendyol E-Faturam ile satıcılar zamandan ve maliyetten tasarruf ediyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2021 14:48

Tek tık ile fatura oluşturma imkanı sunan Trendyol E-Faturam'da ilk fatura paketi alımında 5 ay ücretsiz ve sınırsız fatura oluşturma avantajı sunuluyor. Trendyol'da E-Faturam sisteminin yanı sıra satıcılara, ücretsiz mağaza açma, avantajlı bankacılık hizmetleri, indirimli akaryakıt alımı gibi çeşitli fırsatlar da sunuluyor.

Haberin Devamı

Trendyol satıcıları, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen E-Faturam ile platformdaki siparişlerinin faturalarını Trendyol Satıcı Paneli içinden tek tık ile oluşturabiliyor. Sistem, e- faturanın yanı sıra e-arşiv fatura ve e-irsaliye oluşturma özelliğine de sahip. Satıcılar, diğer pazar yerlerine ait siparişlerinin faturalarını da Trendyol E-Faturam ile oluşturarak farklı bir sisteme ihtiyaç duymadan tek sistemden yönetebiliyor. Oluşturulan faturalar anında müşteriye gönderilebiliyor.

İlk 5 ay ücretsiz ve sınırsız fatura oluşturma avantajı

Kağıt faturaya göre çok daha hızlı ve ekonomik olan e-fatura sistemi ile satıcıların işlerini kolaylaştırmayı hedefleyen Trendyol, E-Faturam hizmetini 32 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor. Uygun fiyatlı paketlerin yanı sıra, satıcıların ilk fatura paketi alımında 5 ay ücretsiz ve sınırsız fatura oluşturma avantajı sağlıyor.

Haberin Devamı

Trendyol E-Faturam birçok noktada satıcılara fayda sağlıyor

Satıcıların kağıt, baskı ve yazıcı maliyetlerinden tasarruf etmesine imkan sunan e-fatura aynı zamanda faturaların 10 yıl boyunca güvenli şekilde saklanmasını da sağlıyor. Faturaların elektronik ortamda gönderilmesi sebebiyle fatura kaybolması veya eksik fatura şikayeti gibi sorunları da önlüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!