Tinder şimdi de boyunuzu ölçecek

Güncelleme Tarihi:

Tinder şimdi de boyunuzu ölçecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2019 11:30

Flört uygulaması Tinder, dünyanın en yaygın kullanılan platformlarından biri. Son olarak uygulamaya gelecek yeni bir özellik ile birlikte Tinder, kullanıcıların boy doğrulama rozeti alabilmesi adına boylarının ne kadar uzun olduğunu kullanıcısından paylaşmasını isteyecek.

Haberin Devamı

Tinder, kullanıcıların paylaştıkları bilgilerin gerçek olması için çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Yeni gelecek özellik ile birlikte kullanıcılar boyları konusunda yalan söylememeleri için Boy Doğrulama Rozeti hizmete girdi.

Şirket, boy doğrulaması için kullanıcılarından herhangi bir ticari binanın yanında fotoğraf koymalarının gerekliliğini paylaşırken, bu fotoğrafı işleyen Tinder'ın algoritması ise boyun ölçümünü hesaplıyor ve boy Tinder tarafından doğrulandığı anda kullanıcıya rozet veriliyor. Böylece kullanıcıların boyları konusunda yalan söylemelerinin önüne geçilmesi amaçlanıyor. 

Aslında Tinder bunu çok daha önceden yapabilirdi; fakat şirket başta kullanıcılarına 'güvenme' yolunu seçmiş. Ancak zaman içinde kullanıcıların uygulama içinde en sık söyledikleri yalanlardan birinin boylarıyla ilgili olduğunu öğrenince de bu özelliğin hayata geçmesi zorunlu olmuş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!