TikTok'da kişi nasıl aranır? TikTok'da kişi arama nasıl yapılır

Güncelleme Tarihi:

TikTokda kişi nasıl aranır TikTokda kişi arama nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 22:47

Tiktok oldukça fazla kullanılmakta olan bir sosyal medya uygulaması olarak bilinmektedir. Özellikle Tiktok kullanan kişiler tarafından tiktok kişilerinin nasıl arandığı önemli bir sorudur. Bu bakımdan Tiktok'da kişi nasıl aranır? Tiktok'da kişi arama nasıl yapılır tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Tiktok'da eklemek istediğiniz kişileri öncelikli olarak arayarak eklemeniz gerekmektedir. Bu durumda ise kişilerin ne şekilde arandığının bilinmesi gerekmektedir. Tiktok uygulamasını açarak profil seçeneğine basılmalıdır. Bu şekilde arama bölümünden istediğiniz kişiyi aratarak ulaşabilirsiniz. Eklemek istediğiniz kişilere ise bu şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

 Tiktok'da Kişi Nasıl Aranır?

 Tiktok uygulamasında kişi aramak için öncelikli olarak hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Sol üst köşede bulunan Arkadaşları Bul seçeneğinin seçilmesi gerekmektedir. Buradan ise kişilerini bul öğesinin seçilmesi gerekmektedir. Rehberinizde Tiktok kullanan kişilere ulaşım sağlamak için ise TikTok'un kişilerinize erişmesine izin vermeniz gerekmektedir. Bu şekilde Tiktok tanıdığınız kişileri hesabınıza eklemek için size otomatik olarak öneride bulunmaktadır.

Haberin Devamı

 Tiktok'da Kişi Arama Nasıl Yapılır?

 Tiktok da kişi araması yapmak için ekranın alt tarafında bulunan keşfet seçeneğinin kullanılması da mümkün olabilmektedir. Kişi aramak için aynı zamanda sayfanın üst kısmında bulunan arama çubuğunu da kullanabilirsiniz. Böylece Tiktok hesabınız için istediğiniz kişileri bularak ekleyebilirsiniz. Kişi araması yapmak, istediğiniz kişileri eklemek için gereklidir. Bu şekilde bir hesabı takip ederek paylaşımlarını anında görebilme imkanı bulabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!