TikTok spor araba ne kadar ve kaç TL? TikTok'da spor araba hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır

Güncelleme Tarihi:

TikTok spor araba ne kadar ve kaç TL TikTokda spor araba hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 04:17

Canlı yayın açan Tiktok kullanıcıların hediyeler kazanarak nakit para kazanmasına imkan tanıyan Tiktokta spor araba hediyesi de var. Spor araba hediyesi için takipçinin ne kadar jetona ihtiyacı vardır, spor araba hediye etmek ne kadar fiyat ve spor araba hediyesi nasıl gerçekleştirilir birer birer anlatılacaktır. Böylece Tiktok kullanıcısına hediyenin nasıl gerçekleştirileceği kolaylıkla anlaşılacaktır.

Haberin Devamı

Spor araba emojisi Tiktok canlı yayın açanların ilgi odağı halini almaktadır. Yüksek getiri sağlamasının yanında oldukça havalı bir hediye olması sebebiyle takipçilerin yine takip ettiklerine en çok hediye verdikleri içerisinde yerini korumaktadır. Spor araba emojisinin ne kadar olduğu ve kaç jeton istediği en çok merak edilenler arasında gelmektedir.

Tiktok Spor Araba Hediyesi Ne Kadar Kaç TL?

Spor araba hediye fiyatı 3200 TL'dir. Tiktok kullanan sosyal medya takipçilerinin hediye seçenekleri arasında en sık geleni olmaktadır. Hediye spor arabanın 1300 TL'si canlı yayın açan Tiktok kullanıcısına kazanç olarak kalır. Takipçinin Tiktok spor araba hediye etmesi için minimum 3200 TL tutar bakiyeye sahip olması gerekmektedir.

Tiktok Spor Araba Hediyesi Nasıl Verilir?

Haberin Devamı

Tiktok spor araba hediyesi için öncelikle yayıncıyı takip et demek gerekir. Canlı yayın açan kişi hediye paylaşımını aktif hale getirmiş ise tüm emojiler karşınıza çıkacak. Buradan spor araba hediyesini bağış olarak canlı yayın açan kişiye hediye etmeniz gerekmektedir. Böylece Tiktok spor araba hediyesi Tiktok canlı yayın açan kişi tarafından görüntülenir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!