TikTok jeton fiyatları - TikTok jeton satın alma, yükleme ve jeton hesaplama

Güncelleme Tarihi:

TikTok jeton fiyatları - TikTok jeton satın alma, yükleme ve jeton hesaplama
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2022 21:51

Dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan Tik Tok platformunda kullanıcılara hediye etmek için jetonlar da kullanılmaktadır. Tik Tok hesabını kullanan ve video paylaşan kişiler, takipçilerinden ve diğer izleyicilerden aldıkları jetonları paraya çevirerek para kazanabilmektedir. Peki, Tiktok jeton fiyatları nedir? Tiktok jeton satın alma, yükleme ve jeton hesaplama nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

Günümüzde sosyal medya uygulamaları üzerinden ara kazanmak oldukça basit hale geldi. Bu durum son dönemde birçok kullanıcı tarafından TikTok uygulamasını da gelir kapısı olarak görmesine sebep oldu. Özellikle dünya çapında 1 milyar kullanıcıya sahip olan TikTok ile kullanıcılar ciddi gelirler kazanmaya başladı.

 TikTok Jeton Fiyatları

 Canlı yayın açarak daha fazla para kazanma şansı veren TikTok platformu üzerinde kullanıcıların birbirine jeton hediye etmesi ile de kazanç sağlanmaktadır. Hediyelerin yanı sıra jeton miktarı da canlı yayın sonunda paraya dönüştürülmektedir. Böylelikle kullanıcıların hesabına bakiye olarak eklenir. Jeton fiyatları ise elde edilen jetonların puan hesaplama sonucuna göre değişiklik göstermektedir.

 TikTok 2022 Jeton Fiyatları uygulama üzerinden jeton kullanan kişiler için önem taşımaktadır. Tiktok platformunda bin adet takipçi sayısına ulaşan herkes canlı yayın açma hakkına sahip olmaktadır. Bununla birlikte canlı yayın yapan kişilere hediye göndermek isteyen kişiler olabilmektedir. Bunun için gereken ise para benzeri işleve sahip olan jetonlardır.

 1 Jeton, 0.7 Kuruş’tur.

10 Jeton, 70 Kuruş'tur.

100 Jeton, 7 TL’dir.

500 Jeton; 35 TL’dir.

2.000 Jeton, 135 TL’dir.

5.000 Jeton, 350 TL’dir.

7.000 Jeton, 700 TL’dir.

Haberin Devamı

Aslında TikTok uygulamasında 1 jeton ortalama 0,096 TL olarak gelir. Ancak satış işlemi sırasında bu oran 0,07 TL’ye kadar düşer. Canlı yayın ardından birikmiş olan jetonların 0,07 TL ile çarpılması sonucu bakiye güncellemesi yapılır.

 TikTok Jeton Satın Alma, Yükleme ve Hesaplama

 Uygulamada jeton satın almak oldukça basittir. Bunun için ise ilk olarak, uygulamanın sağ altında yer alan profil simgesine dokunmak gerekir. Profile geçiş yapıldığında sağ üstte hesap bakiyesi yer almaktadır. Daha önce hiç jeton yüklemeyen kullanıcılar Tiktok jeton bakiyesinin sıfır (0) olduğunu görebilir. Bunun yanı sıra, Tiktok üzerinden jeton yüklemek isteyen kullanıcılar bu bakiyeye dokunarak güncel listeyi açmaktadır. Daha sonra kullanıcının karşısına Tiktok jeton fiyatları ve miktarları çıkmaktadır.

Haberin Devamı

 Tiktok jeton yüklemek adına, bu sayfada, yüklemek istenilen jeton miktarını seçmek gerekir. Daha sonraki adım ise seçilen jetonların ödeme adımı olmaktadır.

 Tiktok jetonların satın alınması işlemleri de oldukça basittir. Bunun için birkaç farklı ödeme yolları vardır. Tiktok’ta jeton almak için, profil bölümünde yer alan jeton bakiyesine tıklamak ve daha sonra, almak istenilen jetonu seçmek gerekir.

 Daha sonra sistemin kullanıcıya sunduğu seçenekler arasından en uygun ödeme yöntemi tercih edilerek işlem tamamlanır. Bu yöntemler ise kredi kartı, mobil ödeme ve ya kod ile ödeme şeklinde olmaktadır. Bu seçeneklerden biri ile Tiktok jeton satın alma işlemi yapılır. Jeton aldıktan sonra, Tiktok üzerinden dilediğince kullanmak mümkün olmaktadır. Jeton nasıl kullanılır sorusunun yanıtı da kolay ve eğlenceli olarak verilebilir.

Haberin Devamı

 TikTok Jeton Nasıl Kullanılır?

 Tiktok jetonları satın alma sırasında 1 jeton fiyatının 70 kuruş olduğu görülmektedir. Tiktok jeton fiyatı 2022 yılında 0,7 TL’dir. Buna göre 100 jeton için 70 TL ödemek gerekir. Kredi kartı ve mobil ödeme gibi farklı seçenekler ile satın alınan jeton uygulama içinde bir nevi sanal para özelliğine sahiptir. Canlı açarak yayın yapan kişilere jeton ile hediye göndermek mümkündür. Gönderilen bu hediyeler bir nevi sanal paradır. Tiktok Uygulaması belli bir miktar kesinti yaptıktan sonra ödemeyi karşı tarafa gönderir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!