TikTok Filigran kaldırma ve silme işlemi nasıl yapılır? TikTok'da filigransız video nasıl indirilir

Güncelleme Tarihi:

TikTok Filigran kaldırma ve silme işlemi nasıl yapılır TikTokda filigransız video nasıl indirilir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2022 19:50

TikTok videolarının indirme özelliği sıkça kullanılır. Bu sayede kişiler kendi videosu silinde de yeniden geri kurtarma imkanı da bulmuş oluyor. Ama bunlar filigrana sahip olduğu için, TikTok filigran silme pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Tiktok filigran kaldırma ve silme işlemi nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

TikTok kullanıcıları çoğu zaman bu platformda oluşturmuş oldukları videoları, zaman zaman farklı sosyal medya ağlarında da kullanmak ister. Çünkü tek tek hepsine ayrı bir şekilde video çekip editlemektense, hazır olanı paylaşmak zaman bakımından büyük bir avantaj sağlar. Ama insanlar, TikTok üzerinden indirmek zorunda kalırsa, bir de filigran da görülür.

 Tiktok Filigran Kaldırma ve Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

 TikTok videolarınızdan filigranları kaldırmak istiyorsanız, bunun için de tercih edebileceğiniz pek çok aplikasyon vardır. Tik Tok filigranı nasıl kaldırılır sorusuna verilebilecek en güzel cevaplardan birisi olan BeeCut, oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir ve çok kolay anlaşılır bir arayüze sahiptir. Bu nedenle de hiçbir sıkıntı çekmeden öğrenebilirsiniz. Bunu kullanmak için bilgisayarınıza kurduktan sonra, çalıştırmanız gerekir. Daha sonra da 9:16 oranına geçilir. Sonrasında ise şu işlemler yapılır;

Haberin Devamı

Program içinde aktar bölümüne geçtikten sonra, dosyayı içe aktar için üzerine tıklamanız gerekir.

Videoyu seçtikten sonra, zaman kısmında yer alan video seçeneğine gelmeniz gerekir.

Ekranda görülen kırp öğesine tıklamanız gerekir.

Son olarak da hangi bölümü kaldırmak istediğinizi seçmeniz gerekir. Bu sayede tüm işlemler başarılı bir şekilde tamamlanır. Eğer bilgisayarınızı değil de telefonunuzu kullanmak istiyorsanız da, Watermark Removal for TikTok seçenekleriniz arasında yer almalıdır. Google Play Store üzerinde mevcuttur ve Android kullanıcılarına yöneliktir. Düşük bir boyuta sahip olduğu için, cihazlarınızda yer sorunu yaşatmaz. Pratik bir kullanıma sahip bulunan Watermark Removal for ise, TikTok şu şekilde kullanılır;

Program yüklendikten sonra giriş yapmanız gerekir.

TikTok’u açarak, filigranı kaldırmak istediğiniz zaman videonun linkini paylaş menüsünün altından kopyalamanız gerekir.

Programa dönerek, gerekli yere yapıştırmanız gerekir.

Videoyu indir yazan bölümün üzerine dokunmanız gerekir.

Bu işlemler tamamlandıktan sonra da, tek yapmanız gereken şey dosyanın inmesini beklemektir. Daha sonra da göreceğiniz gibi filigran kaldırılmış olur.

Haberin Devamı

 Tiktok'da Filigransız Video Nasıl İndirilir?

 Tik Tok, sadece mobil cihazlarda kullanılabilecek olan çok popüler bir sosyal ağdır. Yaratıcılar ise, 2018 yılının sonunda, sosyal ağda her gün 500 milyondan daha fazla video yayınlayan 90 milyondan fazla kayıtlı kullanıcının bulunduğu iddia ediyor. Tik Tok, kısa videolar yaratmanıza ve bunları aboneler ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza izin verir. Her video, müzik, filtreler, kaplamaları ve efektler de kullanılarak düzenlenebilir.

 Geçerli Tik Tok video indirme uygulaması ise, cep telefonunda ücretsiz olarak gerçekleştirilebiliyor. Bir Tik Tok video olan download cep telefonunuza istiyorsanız, orijinal uygulamayı başlatarak indirmek istediğiniz videoyu seçmeniz gerekir. Video görüntüleme sayfasındayken, ekranın sağ tarafında yer alan 'Paylaş' düğmesini görebilirsiniz. Tıklayarak daha sonra 'Video Kaydet' i seçeneğini seçmeniz gerekir. Bundan sonra da, indirme hemen başlar. İndirme işlemi biter bitmez de video telefonunuzda yayınlanır. TikTok filigranı kaldırmak ve video dönüştürücü kullanmak isteyen kullanıcılar için en kullanışlı ve basit ve kullanışlı çözümü bulunuyor. Tik Tok filigranını temizlemek için de giriş alanındaki bağlantıya tıklayarak "İndir" düğmesine tıklamanız yeterli olacaktır. Android cep telefonunuz varsa, şanslısınız demektir. Tik Tok videosunu SSS TikTok downloader uygulamasını kullanarak rahatlıkla indirebilirsiniz. Bu uygulamayı da Google Play Market'ten yükleyerek, sonra resmi Tik Tok uygulamasına giderek bağlantıyı videoya kopyalamanız gerekir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!