The Witcher 3 Şubat'ta geliyor!

Güncelleme Tarihi:

The Witcher 3 Şubatta geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 17:27

Bilkom, klasik karanlık fantezi hikayesi oyuncularının merakla beklediği The Witcher serisinin son oyunu “The Witcher 3”ü Türkiye’ye getiriyor.

Haberin Devamı

Elektronik perakende zincirlerinde ve game specialist store’larda ön siparişe açılacak oyun, 24 Şubat 2015 tarihinde ise Türkiye’deki tüm raflarda yerini almış olacak. PC, PS4 ve XBOX ONE platformlarında oynanabilecek olan “The Witcher 3” için tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı; PC için 69TL, PS4 ve XBOX ONE için ise 199TL olarak belirlendi.

Geçmişte krallar yetiştirip hükümdarlıklara son veren, efsanevi canavarlarla savaşan ve birçok hayat hayat kurtaran Geralt, bu kez evreni kadim bir tehlikeden koruyup sevdiklerini kurtarmak için yepyeni bir serüvene atılıyor.
Oyunun gidişatı, tamamen oyuncunun hikaye içerisindeki tercihlerine göre şekilleniyor. Her kararın hikayeye etki edeceği “The Witcher 3”de; “NPC”ler, topluluklar, yaratıklar ve bölgeler de bu seçimlere bağlı olarak değişecek.
“The Witcher 3” her oyuncunun tek başına deneyimleyebileceği yepyeni bir macera olacak!

The Witcher serisini yakından bilenler serüvene devam ederken ince dokundurmalarla, detaylarla karşılaşacaklar. Ancak bu etkenler, oyundan tamamen zevk almak için “bilinmesi gereken” detaylar olmayacak.

Hikayede yer alan nefes kesici sinematik sahneler ile oyuncular kendilerini savaş içindeki Kuzey Krallıkları’nın içinde bulacak. Klasik karanlık fantezi oyuncularının sabırsızlıkla bekledikleri “The Witcher 3”; atmosferi, unutulmaz karakterleri ve cesur diyalog seçenekleriyle “The Witcher” serisinin fantastik oyunlar içerisindeki yerini sağlamlaştıracak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!