Mağazaya gitmenize gerek yok, ‘Vodafone Yanımda’

Güncelleme Tarihi:

Mağazaya gitmenize gerek yok, ‘Vodafone Yanımda’
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2020 11:30

Koronavirüs salgınıyla birlikte milyonlarca insan tüm zamanını evinde geçirmeye başladı. Gerekli haller dışında dışarı çıkılmaması konusunda da uzmanlar sürekli uyarıda bulunuyor. Bu kapsamda kullanıcıların sokağa çıkıp mağazalara gitme gerekliliğini ortadan kaldırmak isteyen Vodafone, uzun süredir hayatımızda olan Vodafone Yanımda uygulamasıyla mağaza gerekliliğini ortadan kaldırıyor. Peki ama nasıl?

Haberin Devamı

Vodafone, mağazalarına giderek yapılacak işlemlerin artık dijital ortamda yapılabilmesine olanak veriyor. vodafone.com.tr üzerinden işlemlerinizi yapabileceğiniz gibi Vodafone Yanımda uygulamasını indiren Vodafone aboneleri de, faturasını ödeyebiliyor, fatura detaylarını görüntüleyebiliyor, TL/Paket yükleme yapabiliyor, TL bakiye görüntüleyebiliyor ve elbette ek paket satın alabiliyor. Ayrıca evden çıkmadan ev interneti ve mobil hat başvurularını gerçekleşirebiliyor.

Diğer yandan Vodafone’un kurumsal müşterileri de aynı olanaklardan yararlanabiliyor. Şöyle ki, kurumsal aboneler tarife kapsamında ek paketlerindeki kullanımlarını takip edebilirken, ayrıca tarife dışındaki kullanım tutarlarını  görüntüleyebiliyor.

Mağazaya gitmenize gerek yok, ‘Vodafone Yanımda’

Bunun dışında aboneler, istedikleri zaman şirket faturasına yansıtmadan kendi kredi kartlarıyla ihtiyaçlarına uygun bir şekilde internet, pass, yurt dışı paketi, konuşma ya da SMS satın alabilme şansına da sahip. İşverenler ve yöneticiler ise çalışanlarının mobil hatlarını ve kullanımlarını görüntüleyebildiği gibi, tarife değişikliğini de hızlıca yapabiliyor ve tüm bunlar için mağazaya gitmeye gerek kalmıyor.

Haberin Devamı

Vodafone Yanımda uygulaması, App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Vodafone aboneleri, uygulamayı indirdikten sonra S yazarak 7000’e ücretsiz kısa mesaj yolladığında kendilerine bir şifre ulaştırılıyor ve telefon numaraları ile birlikte kolayca Vodafone Yanımda uygulamasında hesap girişi yapabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!