Tecno POVA 3 özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor! Tecno POVA 3 özellikleri neler?

Güncelleme Tarihi:

Tecno POVA 3 özellikleri ve fiyatı ile dikkat çekiyor Tecno POVA 3 özellikleri neler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2022 16:52

Tecno POVA 3 özellikleri ve fiyatı ile teknoloji tutkunları tarafından merak ediliyor. Yeni bir akıllı telefon modeliyle kullanıcıların karşısına çıkan Tecno, POVA 3 adını taşıyan yeni telefonun özellikleri ve fiyatı hakkında detayları paylaştı. İşte POVA 3 özellikleri ve Türkiye fiyatı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Tecno POVA 3 Türkiye'de satışa sunuldu. 33W şarj desteğine sahip 7000 mAh kapasiteli batarya ile öne çıkan telefon, ortalama 50 saat müzik dinleme veya 8 saat oyun oynama süresi sunuyor.

Hyper Engine 2.0 Lite Panther Oyun Motoru ile geliyor. Telefon, bu özellik ile yüksek kare hızına sahip oyunlarda güç tüketimini azalttığı iddiasında. Bunun için kaynakları ayarlayan oyun motoru, oyun özellikleri ve pil seviyeleri gibi bilgileri proaktif olarak algılıyor.

6.95 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlüklü ekran ve 90 Hz ekran yenileme hızı ile gelen telefon, MediaTek Helio G88 işlemci kullanıyor.

POVA 3’te ana kamera görevini 50 megapiksel sensör üstleniyor. Akıllı telefonun arkasında toplamda üç kamera sensörü bulunuyor. Tecno POVA 3, 50MP ana kamera, iki 2MP yardımcı sensör ve 8MP selfie kameraya sahip olarak kullanıcısıyla buluşuyor.

Haberin Devamı

POVA 3, 6GB RAM ve 128GB dahili hafızaya sahip. Buna ek olarak depolama alanı için microSD yuvasına sahip.

Tecno POVA 3, 5999 TL fiyat etiketine sahip.

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!