Şubat 2016'da satışa sunulacak oyunlar

Güncelleme Tarihi:

Şubat 2016da satışa sunulacak oyunlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 13:23

Şubat ayı oyun severler için harika geçecek gibi gözüküyor. Başta Assassin’s Creed Chronicles: Russia ve Far Cry Primal olmak üzere bir çok oyun piyasaya sürülüyor. İşte o oyunlardan bazıları…

Haberin Devamı

Şubat ayı ile beraber başta  Assassin’s Creed ve Far Cry gibi büyük oyuncu kitlesi olan oyun serilerinin yeni oyunları piyasaya sürülüyor. İşte Şubat 2016’da oyun severlerin merakla bekledi PC, Playstation ve Xbox oyunları...

Gravity Rush Remastered – Playstation 4 – 2 Şubat

PlayStation 4’e yenilenmiş haliyle gelen Gravity Rush Remastered ilk olarak PlayStation Vita’da karşınıza çıkmıştı. Yeni özellikleriyle dikkat çeken Gravity Rush dün sevenlerinin beğenisine sunuldu.

Şubat 2016da satışa sunulacak oyunlar


Oyundan kısaca bahsedecek olursak; Son Computer Entertainment’ın piyasaya sürdüğü Gravity Rush Remastered, bizi Kat isimli ana karakterin eşsiz dünyasına taşıyor. Oyunun en ilginç yanlarından biri is yerçekimini istediğimiz gibi kontrol edebiliyor oluşumuz. Gravity Rush’da Hekseville şehrinin üzerinde uçabiliyor, duvarlarda yürüyebiliyor, hatta Nevi’lere karşı savaşabiliyoruz.

Şubat 2016da satışa sunulacak oyunlar

Haberin Devamı

XCOM 2 – PC – 5 Şubat

Uzaylılara karşı savaşacağımız bir oyun olan XCOM 2’nin Aralık 2015’de çıkması bekleniyordu. Ancak oyunun çıkış tarihi 3 ay ertelendi. 3 aylık ertelemenin ardından Şubat 2016’da sevenleriyle buluşacak oyun bir çok modla beraber yayınlanacak. Windows, MAC ve Linux İşletim sistemlerinde oynayabileceğimiz bu oyun için 45 GB boş alana ihtiyacınız olacak.

Şubat 2016da satışa sunulacak oyunlar

Assassin’s Creed Chronicles: Russia – 9 Şubat

Assassin’s Creed Chronicles’in en yeni sürümünde 1918 Rusya’sına gideceğiz ve Nikolai Orlov’un hikayesine tanık olacağız. PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One için 9 Şubat’da çıkacak oyunun PlayStation Vita sürümünün ise 5 Nisan’da çıkması planlanıyor.

Şubat 2016da satışa sunulacak oyunlar

Haberin Devamı

Dying Light: The Following – 9 Şubat

Dying Light severlerin uzun zamandır merakla beklediği Dying Light The Following ek paketi Assassin’s Creed ile aynı gün oyun severlerle buluşacak.Daha öncesinde 14.99 dolar olarak belirlenen oyun ek paketinin fiyatı geçtiğimiz günlerde 19.99 dolara yükseltilmişti. Oyun PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One platformlarında oynanabilecek.

Şubat 2016da satışa sunulacak oyunlar

Street Fighter 5 – 16 Şubat

Street Fighter 5 ‘te iki farklı oyun modu bulunacak. Ancak oyunun çıkışı ile beraber bu modlardan sadece birinin aktif olduğunu göreceğiz. Diğer mod ise ilerleyen aylarda Street Fighter hayranlarıyla buluşacak. Oyun sadece Windows Pc ve PlayStation 4 platforlarına özel olarak çıkış yapacak ve platformlar arası oynanışı destekleyecek.

Şubat 2016da satışa sunulacak oyunlar

Haberin Devamı

Far Cry Primal – 23 Şubat

12.000 yıl geriye gideceğimiz Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry Primal’da bu sefer moturlu taşıtlar yerine doğal hayatla iç içe olacağız. Far Cry Primal ilk olarak 23 Şubat’ta Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında sevenleriyle buluşacak. PC sürümü ise 1 Mart’tan itibaren satışa sunulacak.

Şubat 2016da satışa sunulacak oyunlar

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 – 23 Şubat

Far Cry Primal ile aynı gün piyasaya sürülecek Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2’yi Dört kişilik yeni Co-op modu ile birlikte hem çevrimiçi hemde çevrimdışı oynayabilme imkanı bulacak ve zombiler ile bitkilerin savaşına tanık olacağız. Oyun PlayStation 4, Windows PC ve Xbox One platformlarından oynanabilecek.

Haberin Devamı

Şubat 2016da satışa sunulacak oyunlar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!