Steam'de fiyatlar öyle bir düştü ki...

Güncelleme Tarihi:

Steamde fiyatlar öyle bir düştü ki...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 09:14

Steam platformunun en çok satan oyunlarından biri olan ve yıllar geçse de eskimeyen GTA 5'in fiyatında büyük oranda indirime gidildi. Steam üzerinden GTA 5 alacaklar yaz günleri yaklaşırken oyuna yüzde 40 indirimli fiyattan sahip olabilecek.

Haberin Devamı

Steam'e damga vuran oyunların başında yer alan GTA 5'in fiyatında indirime gidildi. Yüzde 40 oranında indirim yapılan GTA 5, indirim sonrası artık 107 TL'ye satılıyor. Ancak oyunun GTA 4 ile birlikte satılan bir diğer sürümünün fiyatı ise 98 TL'ye kadar iniyor. Diğer bir deyişle GTA 4 ve GTA 5'i birlikte alırsanız, daha az ödüyorsunuz. 

Steam üzerinde bir diğer avantajlı pakete gelince. GTA 5 ve Great White Shark (Büyük Beyaz Köpekbalığı) kartının yer aldığı özel paketin fiyatı 89 TL. Bu paket sayesinde ise oyuncular GTA Online içinde kullanabileceği 1 milyon 250 bin doların sahibi oluyor. Durun daha bitmedi! Grand Theft Auto 5 ve Megalodon Shark kartının birlikte olduğu paket 106 TL fiyata sahip. Bu kart size GTA Online için 8 milyon dolar tutarında oyun içi para sunuyor.

Ancak Steam indirimi GTA 5'le sınırlı kalmayacak. Özel günlerde oyun fiyatlarını ciddi anlamda düşüren Valve'ın yaz aylarında da oyun fiyatlarını önemli ölçüde aşağı çekmesi bekleniyor. 





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!