Steam yaz indirimleri ne zaman bitecek, bitti mi? İşte indirim günlerinde son tarih

Güncelleme Tarihi:

Steam yaz indirimleri ne zaman bitecek, bitti mi İşte indirim günlerinde son tarih
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2022 03:12

Steam yaz indirimleri 2022 Türk oyun severlerin yakın takibinde yer alıyor. Her yıl yaz aylarında erişime açılan Steam yaz indirimleri ile fiyatıyla cepleri yakan pek çok oyun düşen fiyatlarıyla kullanıcılardan yoğun ilgi görüyor. Fırsat olarak sunulan indirimden sonra oyunlar eski fiyatlarına geri dönecek. Peki, Steam yaz indirimleri ne zaman bitecek? İşte, Steam yaz indirimleri 2022'nin biteceği tarih.

Haberin Devamı

Steam yaz indirimleri son tarih için geri sayım başladı. Dünyaca ünlü oyun platformu Steam'in gelenekselleşen yaz indirimlerinin başlayacağı ve biteceği tarih yaklaştı. Oyun severler tarafından ilgi gören Steam'ın 2 hafta boyunca sürecek olan bu indirim döneminde de birçok oyunun yüzde 80 ile yüzde 90 arasında indirimlerle satışa sunulması bekleniyor. 23 Haziran'da başlayan Steam'in yeni indirim dönemi 7 Temmuz'da bitecek.

STEAM YAZ İNDİRİMLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Steam yaz indirimleri de en az Black Friday indirimleri kadar heyecanla bekleniyordu. Birçok oyunda ciddi indirimler gerçekleştiren Steam, yaz indirimlerini belirli bir tarihe kadar sürdürecek.

Popüler oyun platformu Steam’in yaz indirimleriyle yeni gişe rekorları kıran oyunların fiyatlarında ciddi düşüşler oluyor.

Haberin Devamı

Steam'in yeni indirim dönemi 23 Haziran Türkiye saati ile 21.00'de başladı. İndirimlerin son tarihi ise 7 Temmuz olacak.

God of War, Red Dead Redemption 2 ve Sekiro: Shadows Die Twice gibi popüler oyunlar indirimli olacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!