Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2020 13:35

Dünyaca ünlü dijital oyun mağazası Steam, yılın belli dönemlerinde yaptığı indirimlerle oyun tutkunlarının gündeminde kalmaya devam ediyor. Steam indirimleriyle oyun fiyatları aşağı çekilirken, oyuncular ise uzun süredir bekledikleri oyunları düşük fiyattan satın almanın keyfini çıkarıyor. Peki, Steam yaz indirimleri ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Steam kullanıcılarının merakla beklediği yaz indirimleri yaklaşıyor. Her yıl yaz aylarının belirli günlerinde yaz indirimlerini erişime açan Steam, bu yaz için indirimlerini haziran ayında başlatacak.

Her yıl Black Friday öncesinde düzenlediği indirim dönemiyle adından söz ettiren Steam'in kış indirimleri aralık-ocak aylarında gerçekleşmişti. Geçtiğimiz yıl indirim tarihi baz alındığında Steam yaz indirimlerinin 23 ya da 25 Haziran tarihleri arasında başlayacağı tahmin ediliyor.

Yaz Steam Oyun Festivali

Valve, 2020 Yaz Steam Oyun Festivali‘nin 9 – 14 Haziran tarihleri arasında düzenleneceğini duyurmuştu ancak etkinlik tarihinde değişikliğe gidildi. Valve, yayınladığı açıklamada Steam etkinliğinin bu yaz sürümünün 16 Haziran – 22 Haziran tarihleri arasında düzenleneceğini duyurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!