Square Enix'in CEO'su açıklama yaptı: Hitman'e devam etmek istiyorlar

Güncelleme Tarihi:

Square Enixin CEOsu açıklama yaptı: Hitmane devam etmek istiyorlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 08:57

Süpriz bir açıklama ile Mart ayının sonunda IO Interactive ile yolları ayıran Square Enix'in Hitman markasına devam edip etmeyeceği bilinmiyordu. IO Interactive'in CEO'su bu konuya katıldığı bir söyleşide açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda beklenmedik bir açıklama yapan Square Enix, Mart ayının sonlanması ile birlikte IO Interactive ile yollarını ayırmıştı. Hitman’in yapım ekibi olan IO Interactive ile yolları ayırmasından sonra işten çıkarmalar da başlamıştı. Bu ayrılıktan sonra Hitman’e ne olacağı hakkında bir bilgi bulunmuyordu. Oyunun hakları Square Enix’te bulunuyordu.

"Potansiyel yatırımcılar ile görüşüyoruz.”

Hitman’e ne olacağı hakkında Square Enix’ten bir açıklama geldi. Square Enix’in CEO’su Yosuke Matsuda konu ile ilgili katıldığı bir söyleşide soru gelmesi üzerine açıklamalarda bulundu. Matsuda, ellerindeki kaynakları güçlendirmek adına IO Interactive ile yollarını ayırdığını belirtti. Ve “ Hitman ve diğer önemli oyunların geliştirilmesi ve devam etmesini sağlamak amacıyla potansiyel yatırımcılar ile görüşüyoruz.” diyerek sözlerine devam etti. 

Haberin Devamı

Yapılan bu açıklamalar baz alındığında firma, Hitman ve diğer IO Interactive oyunlarının devam etmesini istiyor ve bu alanda çalışıyor. Fakat Square Enix ne zaman iyi bir yatırımcı bulur, Hitman ne zaman gelir bilinmiyor. Ama uzun bir süre yeni bir Hitman oyunu göremeyeceğiz gibi duruyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!