Spotify ödeme yöntemi değiştirme, kaldırma ve düzenleme işlemleri nasıl yapılır

Güncelleme Tarihi:

Spotify ödeme yöntemi değiştirme, kaldırma ve düzenleme işlemleri nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2022 17:27

Gelişen teknoloji ile beraber hayatımıza birçok yenilik gelmiştir. Özellikle online müzik ve film platformları vazgeçilmezleri arasında yerini almıştır. Spotify uygulaması da bu alanda geliştirilmiş bir online müzik uygulamasıdır. Spotify binlerce hatta milyonlarca şarkının bulunduğu bir müzik dinleme ve paylaşma uygulamasıdır. Her yerde kaliteli müzik dinleme imkanı sunan program dünya genelinde milyonlarca üyeye sahiptir. İşte, merak edilen tüm detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

Spotify aylık abonelik olarak hizmet vermektedir. Peki spotify ödeme yöntemi nasıl değiştirilir.

 Spotify Ödeme Yöntemi Değiştirme, Kaldırma ve Düzenleme İşlemleri Nasıl Yapılır?

 Spotify dünya genelinde hizmet veren abonelik sistemi ile çalışan bir müzik uygulamasıdır. Eğlence odaklı sistem sayesinde müzik ve müziğe dair birçok özellik kullanıcılara sunulmaktadır. Spotify sistemine abone olmak için kullanıcıların kendilerine uygun bir plan seçerek ödeme aracı ekleyip aboneliklerini başlatması gerekmektedir.

 Spotify gelişmiş bir mobil uygulamaya ve kullanıcı paneline sahip bir şekilde hizmet vermektedir. Kullanıcı odaklı bir sistem ile hizmet veren Spotify üyelerine birçok kolaylık sunmaktadır. Spotify ilk abonelik işlemleri yapılırken kullanıcıların bir ödeme yöntemi belirlemesi gerekmektedir. Ödeme yöntemi belirlenirken kullanıcılar sistemde bulunan seçeneklerden istediğini seçebilmektedir.

Haberin Devamı

 Üyeler hesaplarına ilişkin bilgileri diledikleri zaman değiştirilebilmektedir. Üyeler hesapları ile ilgili her ayarı üye paneli üzerinden kolay bir şekilde yapabilmektedir. Spotify hesabınıza ait ödeme yönteminde değişiklik yapmak isterseniz.

Öncelikle üyelik bilgileriniz ile hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.

Daha sonrasında hesap sayfasına giriş yapmanız gerekmektedir.

Hesap sayfasında yer alan planın sayfasında yer alan ödeme yönteminin yanında yer alan güncelle butonunu seçmeniz gerekmektedir.

Karşınıza çıkan alandan yeni bir ödeme yöntemi belirleyebilirsiniz.

Spotify ödeme yöntemi değişikliklerinde kullanılan bazı ödeme sağlayıcıları yetkilendirme ücreti tahsil edebilmektedir. Ayrıca ortak olarak kullanılan spotify hesaplarında ödeme yöntemi değişikliği yapmak için diğer ortaklardan da onay alınması gerekmektedir.

 Spotify hesabınız ile ilgili kullandığınız ödeme yöntemini kaldırmak isterseniz yine aynı şekilde hesabım bölümünden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

 Spotify kullanıcılarına birçok kolaylık sunmaktadır. Bunlardan biriside faturalandırma tarihlerinde değişiklik yapabilme imkanıdır. Faturalandırma tarihini değiştirmek için kullanıcıların öncelikle kullanıcı adı ve şifre kullanarak hesaplarında oturum açması gerekmektedir. Daha sonrasında hesap bölümünden üyeliği iptal et seçeneğin seçilmesi gerekmektedir. Daha sonra aynı sayfada yer alan planın bölümünü kullanarak ödeme yapmak istediğiniz gün tekrardan platin üyeliğinizi başlatmanız gerekmektedir.

Haberin Devamı

 Spotify ile müzik dinlemek ve hesabınızı istediğiniz gibi yönetmek oldukça kolaydır. Ayrıca hesabınız ile ilgili sorunlara 7/24 müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz

BAKMADAN GEÇME!