Spotify İsmi Nasıl Değiştirilir? Spotify Kullanıcı Adı Değiştirme (Android & İos)

Güncelleme Tarihi:

Spotify İsmi Nasıl Değiştirilir Spotify Kullanıcı Adı Değiştirme (Android & İos)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 20:49

Spotify sıklıkla kullanılan uygulama arasındadır. Özellikle kullanım alanı bakımından oldukça önem taşıyan uygulamalar arasında yer almaktadır. Bu bakımdan Spotify ismi nasıl değiştirilir? Spotify kullanıcı adı değiştirme (Android & iOS) nasıl gerçekleşir öğrenebilir ve buna göre spotify uygulamasını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Spotify ismi nasıl değiştirilir? Spotify kullanıcı adı değiştirme (Android & iOS) detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Spotify, çok geniş bir yelpazeye sahip müzik uygulamasıdır. Bu bakımdan kullanıcılar Spotify uygulamasında istediği tarzda tüm müzik türlerine ulaşabilmektedirler.

Spotify İsmi Nasıl Değiştirilir?

Spotify başlığını çoğu kullanıcı değiştirmek ve kendi isteğine göre bir isim koymak konusunda talepler oluşturmaktadır. Spotify ismi uygulamanın kullanıma başladığı tarihten bu güne kadar değiştirilmesi mümkün olmamaktadır. Uygulamayı farklı sosyal medya kanallarından açılması halinde kullanıcı adı, sosyal medyadaki hesap adı ile değişmektedir. Farklı herhangi bir yolu bulunmamaktadır. Bu bağlamda sosyal medya hesaplarındaki kullanıcı adı aynı zamanda Spotify kullanıcı adı olarak aynı zamanda kullanılabilmektedir.

Spotify uygulama yöneticilerinin kullanıcı adı değişikliğinin kişisel verilerde güvenlik açığı olma durumunun kolaylıkla sağlanacağı yönünde hem fikir olması sebebiyle izin verilmemektedir. İleriki bir tarihte farklı güvenlik süreci geliştirilirse bu talepler belki karşılanabilir.

Spotify Kullanıcı Adı Değiştirme (Android & İOS)

Spotify uygulamasında isim değişikliği tek başına değiştirilmemektedir. Spotify uygulaması henüz bu tür talepler için uygulama güncellemesine izin vermemektedir. Spotify uygulama isim değişiklik istekleri kullanıcılar tarafından oldukça fazla talep gelmekte Spotify ileri bir tarihte belki bu talepleri dikkate alır mı bilinmemektedir. Spotify uygulamasında kullanıcı adı değişikliği farklı uygulamalar üzerinden sağlanabilir.

Bunun için öncelikle Spotify uygulamasında ayarlar başlığına tıklanır, ardından ayarlar içerisinde altta sosyal başlığı tıklanır, ardından sosyal başlığı altında yer alan Facebook başlığı tıklanır. Böylece uygulama üzerinden görünen isim Facebook uygulamasındaki isim ile değişebilmektedir. Ancak kullanıcı adı aynı kalmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!