Sony Xperia XZ3'ün ilk görüntüsü ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Sony Xperia XZ3ün ilk görüntüsü ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2018 06:35

Bu sene Sony'nin iki amiral gemisiyle tanıştık, ancak ufukta üçüncü bir gemi daha göründü. Sızıntıya göre Xperia XZ3 adlı bir üst seviye telefon daha yolda.

Haberin Devamı

Sızıntıyla gelen bilgiler doğruysa Sony'nin üçüncü amiral gemisi, yine Snapdragon 845 yonga setini kullanacak ve yine 64GB depolama alanına sahip olacak. Bununla birlikte telefonun 128GB'lık bir modeli de olabilir. Xperia XZ3'ün XZ2 Premium gibi 6GB RAM ve çift kamerayla geleceği, bununla birlikte XZ2'nin 5,7 inç'lik ekran boyutunu ve 2160x1080 ekran çözünürlüğünü koruyacağı anlaşılıyor.

Sony Xperia XZ3ün ilk görüntüsü ortaya çıktı

10,1 milimetre kalınlığındaki cihaz, seleflerinden daha ince. 3.240mAh kapasiteli pil ise XZ2'nin piline göre biraz daha güçlü. USB 3.1 Type-C portuyla geleceği anlaşılan telefonda IP68 su ve toz dayanıklılığı da bulunuyor.

Haberin Devamı

Senede üç amiral gemisi piyasaya sürmek garip bir hamle gibi görünebilir, ancak piyasada çok büyük bir etki yaratmayan Sony'nin bu şekilde davrandığını biliyoruz. Xperia XZ3'ün ilgi çekip çekmeyeceğini, satışa sunulduğunda göreceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: GOOGLE EARTH İLE YAKALANAN TUHAF GÖRÜNTÜLER

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!