Snapchat'de anılar nerede ve nasıl silinir? Anıları kimler görebilir ve yedekleme nasıl yapılır

Güncelleme Tarihi:

Snapchatde anılar nerede ve nasıl silinir Anıları kimler görebilir ve yedekleme nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2022 03:13

En popüler olan sosyal medya mecralarından biri snapchat olarak bilinmektedir. Gün içerisinde oldukça fazla kullanıcının ziyaret ettiği bu mecra pek çok özelliği ile dünya çapında kullanılmaktadır. Keyifli vakit geçirmeye yardımcı olan Snapchat anlık paylaşımlar ile içerik üretilmesine yardımcı olmaktadır. Son zamanların en beğenilen uygulamalarından biri olan bu mecra üzerinde pek çok özellik mevcuttur. Snapchat'de paylaşılan anılar nerede ve nasıl silinir ya da kimler görebilir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Sevilen sosyal medya platformlarından biri olan snapchat geniş kullanım özelliği bulunan uygulamalardan biridir. Oldukça fazla kullanıcı gün içerisinde siteye giriş yaparak avantajları keşfetmektedir. Son dönemde en çok kullanılan anı paylaşma ve saklama özellikleri ise üyeler tarafından merak edilmektedir. Anılar nasıl silinir konuları da çeşitli kaynaklar üzerinde araştırılmaktadır.

 Snapchat'de Anılar Nerede ve Nasıl Silinir?

 Son dönemin en popüler uygulamalarından biri snapchat olarak kullanılmaktadır. Sevilen içeriklerin bir arada toplandığı bu uygulama içerisinde anlık paylaşımlar yapılmaktadır. Süreli şekilde yayınlanan bu paylaşımlar takipçiler tarafından görüntülenmektedir. Hesabı gizli olmayan kişiler için farklı kullanıcı hesapları da bu anıları görebilmektedir. Snaptchat içerisinde yer alan anılar bölümü ise kullanıcıların geri dönüp paylaşımlarına tekrar bakmalarına yardımcı olmaktadır. Video ve fotoğrafların kaydedildiği yer olarak bilinen anılar bölümü ise kişisel hesap içerisinde yer almaktadır.

Haberin Devamı

 Paylaşım yapılan anılan kullanıcılar tarafından rahatlıkla silinmektedir. Silinen paylaşımlara geri dönüş yapılarak ulaşım sağlanmamaktadır. Uygulama içerisinde yer alan özelliklerden biri ise paylaşımların saklanmasıdır. Paylaşımları silmek isteyen kişiler silmek istediği anı üzerinde yer alan silme seçeneğine tıklamaktadır. Oldukça hızlı bir şekilde tamamlanan bu işlem sonunda paylaşılan gönderi kalıcı olarak silinmektedir. Snapchat içerisinde anı saklama işlemi yapmak isteyen kişiler ise hesap üzerinde yedekleme işlemleri gerçekleştirmektedir. Tüm paylaşımlar anında yedeklenmektedir.

 Snapchat üzerinde yapılan paylaşımları silmek isteyen kişiler anlık paylaşımlar için direk paylaşım üzerinde silme işlemi tamamlamaktadır. Yedekleme işlemi yapılan anılar içinse yedekleme bölümüne giriş yapılarak silinmesi istenilen paylaşım seçilmektedir. Ardından silme işlemi tamamlanmaktadır. Tüm paylaşımlar için rahatlıkla snapchat üzerinde silme işlemleri uygulanmaktadır. İşlemler güvenli bir şekilde gerçekleşmektedir.

Haberin Devamı

 Anıları Kimler Görebilir ve Yedekleme Nasıl Yapılır?

 Snapchat içerisinde yer alan çeşitli özelliklerden biri yapılan paylaşımlar için yedekleme ve anı saklama bölümleridir. Bu bölümler içerisinde yer alan anılar daha sonra tekrar erişim sağlamak için saklanmaktadır. Yalnızca kullanıcının görebildiği anılar düzenli olarak yedeklenerek hesap içerisinde korunmaktadır. Anıları yalnızca kişisel hesaba sahip olan kişiler görebilmektedir. Anlık paylaşımlar ise takipçiler ve gizli hesap olmayan kişilerde geniş çaplı kullanıcılar tarafından görülmektedir. Yapılan her paylaşım başkaları tarafından rahatlıkla erişime açık şekilde keşfet bölümünde yer almaktadır.

Haberin Devamı

 Saklanan anıları yalnızca kişisel hesabın sahibi görebilmektedir. Yedekleme işlemleri için de düzenli olarak hesap içerisinde yer alan yedekle bölümü kullanılmaktadır. Geçmişten günümüze kadar uzanan snapchat uygulaması uzun yıllar boyunca kullanılmaya devam etmektedir. Kullanıcılar için çeşitli yeni özellik geliştirilmiştir. Bu özellikler hesabın daha avantajlı ve keyifli bir şekilde kullanılmasına yardımcı olmaktadır. Geçmiş zamanlarda anı saklama özelliğinin bulunmadığı snapchat uygulaması üzerinde son güncellemeler ile beraber yedekleme işlemleri yapılmaktadır.

 Bu yedekleme işlemleri tüm kullanıcılar tarafından rahatlıkla tamamlanmaktadır. Anı saklama özelliğinin yer aldığı snapchat uygulaması birbirinden farklı özellik geliştirmiştir. Anıları yedekleme bölümü kişisel hesap içerisinde yer alan ayarlar bölümü üzerinde tamamlanmaktadır. Tüm anıların saklandığı bu bölüm yalnızca kullanıcı tarafından görülmeye devam etmektedir. Pek çok snapchat kullanıcısı bu özellik sayesinde yaptığı paylaşımların kalıcı olmasını sağlamaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!