Silent Hills'e iptal şoku

Güncelleme Tarihi:

Silent Hillse iptal şoku
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2015 09:32

Büyük hayran kitlesi bulunan Silent Hills serisinin son üyesi, ani bir kararla iptal edildi!

Haberin Devamı

Konami, yaptığı açıklama ile yeni "Silent Hills" oyununun iptal edildiğini açıkladı. Japon firma, başka Silent Hill oyunlarını geliştirmeye devam edeceğini ancak bu projenin iptal edildiğini belirtti.

Bu iptal, farklı kaynaklar tarafından Norman Reedus'un resminin, oyunun resmi internet sitesinden kaldırıldığını iddia etmelerini takiben gerçekleşti. Bu yazı yazıldığı sırada resim halen internet sitesinde bulunuyordu ancak yakın zamanda kaldırılacağını tahmin edebiliriz.

Proje üzerinde Hideo Kojima ile beraber çalışan Guillermo del Toro'nun bu haberi geçtiğimiz gece San Francisco Film Festivali'nde açıkladığı ve "bu (proje) gerçekleşmeyecek ve bu durum benim kalbimi kırıyor" dediği söylenmekte. Normal Reedus da bu haberi kendi Twitter hesabı aracılığı ile onayladı.

Haberin Devamı

Bu beklenen oyunun iptal edilmiş olması, pek çok oyuncuyu kesinlikle üzecektir. Ancak Konami'nin "Silent Hills P.T." (playable teaser) indirme seçeneğini PlayStation Store'dan Çarşamba günü kaldırması ile beraber, bu haber çok da sürpriz olmadı.

EFSANE OYUNLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!