Shadow of the Tomb Raider için yeni GeForce Game Ready sürücüsü yayında

Güncelleme Tarihi:

Shadow of the Tomb Raider için yeni GeForce Game Ready sürücüsü yayında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 08:45

NVIDIA, Shadow of the Tomb Raider için Ansel ve Highlights desteği sağlayan yeni Game Ready sürücüsünü yayınladı. Güncelleme, aynı zamanda Assetto Corsa Competizione, Call of Duty: Black Ops 4 Blackout açık beta, Dying Light: Bad Blood ve Insurgency Sandstorm için en iyi oyun deneyimini sunuyor.

Haberin Devamı

NVIDIA Game Ready sürücüleri, GeForce oyuncularına mükemmel bir oyun deneyimi yaşatmak için oyunların çıkış tarihiyle eş zamanlı ya da daha önce kullanıcılara sunuluyor. NVIDIA Game Ready sürücüleri, GeForce kullanıcılarına yeni özellikler eklemek için bir dağıtım mekanizması olarak kullanılıyor. Yeni Game Ready sürücüsü, Shadow of the Tomb Raider’ın yanı sıra Dying Light: Bad Blood’a da NVIDIA Highlights desteği getiriyor. 

Hightlights, oyun içerisindeki en önemli başarıları video olarak kaydediyor. Oyunla tamamen bütünleşen, boss savaşları ya da “Killing Spree” gibi anları ShadowPlay teknolojisini kullanarak otomatik olarak kaydeden Hightlights, başarı anlarını oyun sonrasında “Highlight Reel”de göstererek yeniden yaşamaya veya Facebook, Youtube ve Weibo’da paylaşmaya imkân tanıyor. 

Haberin Devamı

Yeni Game Ready sürücüsü Shadow of the Tomb Raider’ın yanı sıra Insurgency Sandstorm’a da Ansel desteği getiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!