Sennheiser CS:GO Türkiye Şampiyonası’nın final maçı için geri sayım

Güncelleme Tarihi:

Sennheiser CS:GO Türkiye Şampiyonası’nın final maçı için geri sayım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 10:54

Oyun tutkunlarının vazgeçilmezi olan Sennheiser CS:GO Türkiye Şampiyonası’nın final maçı Vodafone Arena’da gerçekleşiyor. Sennheiser ve Multiplayer’ın hayata geçirdiği Chapter serisinin beşincisi olan “Chapter V”, 10 Haziran'da hem online hem de fiziksel mecrada yer alıyor.

Haberin Devamı

Oyun tutkunlarının da vazgeçilmezi olmayı başaran Sennheiser, bu yıl Türkiye’nin en büyük oyun medya kurumlarından biri olan Multiplayer ile birlikte coşku dolu bir festivale hazırlanıyor. Stadyumda gerçekleşecek ilk etkinlik olan Chapter serisinin beşincisi, 10 Haziran’da Vodafone Arena’da düzenleniyor.

Mayıs ayı boyunca düzenlenen 26 online Counter-Strike müsabakası, Chapter V festivalinde düzenlenen büyük final maçı ile sona eriyor. Oyun tutkunların yakından takipçisi olduğu Twitch, ilk defa resmi olarak katılım sağlayıp tüm oyun yayıncılarını festivale davet ediyor. Festival akışında katılımcılar online ortamda oynanacak final maçlarının coşkusunu stadyum ortamında deneyimleyebildikleri gibi ödüllü turnuvalara da katılabiliyor. Oyun tutkunları bu festivalde Ahmet “Jahrein” Sonuç, Tuna “Pintipanda” Akşen, Ferit “wtcnn” Karakaya, Enis Kirazoğlu başta olmak üzere birçok oyun fenomeniyle tanışma fırsatını elde ediyor.

Multiplayer kurucu ortağı ve ekran yüzü Merthan Yalçın, festivalin e-spor ve oyun dünyası açısından önemini şu şekilde açıklıyor: “Dünya’da dev bir sektör hâline gelen e-spor ve dijital oyun dünyasının Türkiye’de de büyük bir potansiyeli var. Biz de Multiplayer olarak tüm oyun duayenlerinin katılımı ile bu mecrayı takip eden herkesi bir araya getiriyoruz. Amacımız tüm katılımcılara farklı teknolojik deneyimler yaşatmak.”

Sennheiser’ın Türkiye distribütörü olan Bircom’un CEO’su Burçin Bircanoğlu ise festival hakkında şunları söylüyor: “Türkiye’de önemli bir oyun kitlesi var. Bizler de Sennheiser olarak geniş ürün yelpazemizle, farklı taleplere yönelik kulaklıklar sunuyoruz. Çevresel ses kalitesi ve oyun detaylarını mükemmel bir şekilde duyabileceğiniz kulaklıklarımızın kullanımının zaten yoğun bir şekilde gerçekleştiği CS:GO oyununun Türkiye liginde var olmak bizim için oldukça önemli. Oyun sektöründe güzel işler yapmış olan Multiplayer ile böyle bir etkinlikte yer alacağımız için de ayrıca mutluyuz. CS:GO oyununun Türkiye liginde tüm oyuncu kulaklık segmentimiz ile yer alacağız. Ayrıca bu segmentte önemli bir ürünümüz olan ve oyun deneyimini bir adım öteye taşıyan GSP 300’ü de canlı yayınlarda hediye olarak vereceğiz.”

Haberin Devamı

Canlı yayınlarda hediye olarak verilen GSP 300, Sennheiser’ın oyun tutkunları için özel olarak tasarladığı kulaklıklardan biri olarak biliniyor. Hafıza köpüklü kulak yastıkları sayesinde sınıfının en iyi akustik yalıtımını sunan bu kulaklık, gürültü engelleyici mikrofonu ile arka plan gürültülerini engelleyerek, oyuncuyu oyunun içinde tutmayı sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!