Samsung'tan ekranı katlanabilen Galaxy Fold'la ilgili sürpriz açıklama

Güncelleme Tarihi:

Samsungtan ekranı katlanabilen Galaxy Foldla ilgili sürpriz açıklama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2019 07:26

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung'un bu yılın başlarında dünyaya duyurduğu, ancak teknik sorunlar nedeniyle satışını ertelediği ekranı katlanabilen telefonu Galaxy Fold ne zaman satışa çıkacak? Şirket, teknik sorunla karşılaştıktan sonra cihazda neleri değiştirdi?

Haberin Devamı

Samsung'un esnek ekranlı telefonu Galaxy Fold kullanıcılardan büyük ilgi görmesine karşın, aradan aylar geçmesine rağmen henüz satışa sunulmuş değil. Bir dizi teknik sorun nedeniyle cihaz üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıran şirket, ilk etapta bu telefonunu her ülkede satışa çıkarmayı planlamıyor. Bunun ötesinde Qualcomm'un Snapdragon 855 işlemcisi Galaxy Fold içinde yer alacak ve cihazda bir dizi değişiklik yapılmış durumda.

Samsung'tan yapılan açıklama göre işte Galaxy Fold üzerinde yapılan kayda değer değişiklikler:

* “Infinity Flex ekranının üstünde bulunan koruyucu katman, çerçevenin ötesine doğru uzatıldı. Bu katman, ekran yapısının ayrılmaz bir parçasıdır ve bu yüzden onu kaldırmayı düşünmüyoruz.”

* “Telefonumuz, katlanabilir deneyimini koruyacak. Kendisini dış etkenlerden korumak adına kendisine ek takviyeler sağladık.”

Haberin Devamı

* “Menteşe alanının altını ve üstünü, yeni eklenen koruma kapakları ile güçlendirdik.”

*“Ekranın korumasını güçlendirmek amacı ile Infinity Flex ekranının altında yer alan ek metal katmanlarını, koruma kapaklarına dahil ettik.”

* “Menteşe ile katlama gövdesi arasındaki boşluğu azalttık.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!