Samsung yeni ürünlerini Avrupa'da sahneye çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Samsung yeni ürünlerini Avrupada sahneye çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2016 10:20

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, 20 Şubat tarihinde Lizbon’da gerçekleştirdiği Samsung MENA Forum 2016’da yeni ürünlerini basın mensuplarıyla buluşturdu.

Haberin Devamı

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Samsung Orta Doğu ve Kuzey Afrika Genel Başkanı Choong Ro Lee, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) topluluğunun sosyal refahına katkı sağlamanın sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz ve toplum hayatını daha iyi hale getirmek için çaba gösteriyoruz”  dedi. 

Samsung yeni ürünlerini Avrupada sahneye çıkardı

Dört kapılı buzdolabı

Samsung’un buzdolaplarında kullandığı Twin Cooling Plus teknolojisi, tüketicilere ihtiyaçlarına uygun soğutma ve depolama esnekliği sağlerken, diğer yandan bağımsız soğutma sitemlerine de sahip. Samsung’un MENA Forum'da sahneye çıkardığı T9000 model buzdolabı ise dört kapılı bir tasarıma sahip. Üründe kullanılan Precise Chef Cooling teknolojisi donmuş gıdaların da ilk günkü tazeliğiyle korunmasını sağlıyor.

Samsung yeni ürünlerini Avrupada sahneye çıkardı


Çamaşırlar yıkanırken de çamaşır eklenebiliyor

Buzdolabının yanı sıra çamaşır makinesi serisi Add Wash da öne çıkan ürünler arasında. Makinenin en dikkat çeken yönü ise kapağın üst kısmında yer alan ek kapak. Bu sayede ek kapak kullanılarak yıkama sırasında bile makineye giysi veya deterjan konabiliyor. 

Dünyanın ilk çerçevesiz kavisli televizyonu

Samsung’un bir diğer ürünü ise Tizen işletim sistemiyle çalışan televizyon serisi Samsung SUHD TV. Quantum dot ekranıyla yüksek çözünürlükte görüntü sunan cihaz, aynı zamanda kullanıcıların birçok içeriğe tek bir noktadan ulaşabilmesini sağlıyor. Yeni Ultra Black teknolojisi, aynı zamanda ışık yansımasını azaltarak minimum göz kamaştırma ile görüntü kalitesini artırıyor. 
Samsung yeni ürünlerini Avrupada sahneye çıkardı
Klasik ama ‘akıllı’ saat

Klasik saat tasarımı ve deri kayışıyla dikkat çeken Gear S2 Classic, Samsung’un kendi işletim sistemi olan Tizen’le çalışıyor. 4 GB dahili hafızası bulunan saatte exynos 3250 işlemci kullanılıyor. WiFi ve Bluetooth bağlantılarına da sahip olan Gear S2, Android 4.4 işletim sistemi ve daha güncel sürüm Android telefonlarla çalışabiliyor. 

Samsung yeni ürünlerini Avrupada sahneye çıkardı


Windows 10’lu tablet

Windows 10 işletim sistemini kullanan Samsung’un 12 inç boyutlu AMOLED ekranlı tableti Galaxy TabPro S 640 gram ağırlığında. 2560x1440 piksek ekran çözünürlüğüne ulaşan cihazda 4 GB RAM ve 256 GB’lık SSD depolama alanına sahip. Ayrıca hem ön hem arka yüzünde de 5 megapiksel dahili kamera bulunuyor.  Samsung’un bir diğer öne çıkan tableti ise Galaxy View’dı. 18.4 inç’lik dev bir ekrana sahip olan cihaz 2.65 kg ağırlığında. 2 GB RAM bulunan ürün, gücünü 1.60 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Cortex-A53 işlemciden alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!