Samsung yeni cihazlarını tanıttı! 5 bomba ürün birden...

Güncelleme Tarihi:

Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2020 16:35

Teknoloji devi Samsung, bugün internet üzerinden gerçekleştirdiği dev etkinliği Galaxy Unpacked ile yeni ürünlerini ortaya çıkardı. İşte Samsung'un büyük ses getirecek yeni bomba cihazları...

Haberin Devamı

YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GALAXY NOTE 20

Samsung'un aylardır beklenen yeni amiral telefonu Galaxy Note 20 tanıtıldı. 6.7 inç'lik büyük bir ekranla gelen telefon, 2400x1080 piksel ekran çözünürlüğü sunuyor. Super AMOLED ekranla gelen ve aynı zamanda Corning Gorilla 5 cam teknolojisini kullanan Galaxy Note 20, darbelere karşı hayli dayanıklı bir yapıda bulunuyor.

Galaxy Note 20 Ultra'da 120 Hz gibi müthiş bir ekran yenileme hızı sunuluyor; Galaxy Note 20'de ise 60 Hz ekran yenileme hızı sunuluyor. 2.73 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci olan Exynos 990‘dan ve bu işlemci içerisinde yer alan Mali-G77 MP11 grafik biriminden güç alan telefon, aynı zamanda 5G desteğine de sahip.

Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...

8 GB RAM ile gelen telefonun 256 GB dahili hafızası bulunuyor. Gelelim telefonun kameralarına... 

Önünde otomatik netleme destekli 10 megapiksel F2.2 selfie kamerası yer alan Galaxy Note 20, arkasında 64 megapiksel (3x zoom, F/2.0, 76°, 1/1.76″, 0.8 µm, OIS) + 12 megapiksel (geniş-açı) + 12 megapiksel (ana, F/1.8,OIS) kameralarını taşıyor.

161.6 x 75.2 x 8.3 mm ebatlarında olan telefon, IP68 sertifikasına sahip ve bu sayede suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıda bulunuyor.

4300 mAh kapasiteli bataryadan enerjisini alan ürün, yarım saatte yüzde 50 şarj olabiliyor.

Google ile de tam uyumlu çalışan Galaxy Note 20, AirDrop'ın bir alternatifi olan Nearby Share özelliğini kullanıyor. Bu özellik sayesinde kablo ve internet gerekmeksizin cihazlar arasında hızlıca veri transferi yapabiliyorsunuz. 

WiFi 6 ve Bluetooth 5 gibi en yeni ağ teknolojilerini kullanan ürünün üzerinde USB Type-C portu yer alıyor. Yanında Galaxy Note serisinin vazgeçilmesi olan yeni S-Pen ile gelen ürün, yenilenen Samsung Note uygulamasıyla daha işlevsel bir hale geldi. 

Samsung Note uygulaması ile Microsoft hesabınız otomatik olarak eşleşirken, Outlook hesabınızda aldığınız notlarınız da doğrudan telefona aktarılabiliyor ve yine telefonda aldığınız notları da hızlıca bilgisayarınıza iletebiliyorsunuz. 

GALAXY NOTE 20 ULTRA

Samsung'un bir diğer telefonu ise Galaxy Note 20 Ultra oldu. 6.9 inç'lik dev bir ekrana sahip olan telefon AMOLED ekran teknolojisini kullanıyor ve 3200x1440 piksel ekran çözünürlüğü sunuyor.
Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...

120 Hz ekran yenileme hızına sahip olmasıyla dikkatleri üzerinde toplayacak olan Galaxy Note 20 Ultra, istendiği taktirde 60 Hz ekran yenileme hızıyla da çalışabiliyor.

Gorilla Glass 7 kullanan dünyanın ilk telefonu

Galaxy Note 20 Ultra, Corning Gorilla Glass 7 cam teknolojisini kullanan dünyanın ilk akıllı telefonu olma özelliğine de sahip. Parmak izi tarayıcı ekrana gömülü olarak gelen telefon, Exynos 990 işlemciden gücünü alıyor. 

Haberin Devamı

2.73 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci olan Exynos 990, Mali-G77 MP11 grafik birimini de üzerinde bulunduruyor. 12 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza ile gelen telefonun toplam hafızası microSD kart desteği sayesinde 1 TB'a kadar yükseltilebiliyor. Müthiş...

Haberin Devamı

108 MP KAMERA, 8K VİDEO KAYIT

Galaxy Note 20 Ultra, pek çok açıdan bomba özelliklere sahip. 108 MP ana kameraya sahip olan telefonda ayrıca 12 MP telefoto ve 12 MP ultra geniş açılı lens de yer alıyor.

OIS desteğine sahip olması nedeniyle sarsıntılı anlarda dahi görüntü olabildiğince az titrerken, yeni Lazer AF sensörü sayesinde çok hızlı bir şekilde netleme yapabiliyor.

Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...

5X optik zum yapabilen Galaxy Note 20 Ultra, 8K video kaydı yapabiliyor. İsterseniz 4K 60 fps görüntü kaydı da alabiliyorsunuz.

Nearby Share özelliği Galaxy Note 20'de olduğu gibi bu telefonda da bulunuyor.

4500 mAh kapasiteli bataryadan enerjisini alan ürün, 30 dakika içinde yüzde 50 oranında şarj olabiliyor. Üzerinde USB Type-C arabirimi bulunan ürün, Bluetooh 5.0 ve WiFi 6 gibi yeni nesil ağ teknolojilerini de kullanıyor.

Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...

Galaxy Note serisinin vazgeçilmez parçası olan yeni S-Pen kalem ile gelen Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Note uygulaması sayesinde çok daha gelişmiş özelliklere sahip. Özellikle 120Hz ekran yenileme hızı ile birlikte bu uygulama çok daha işlevsel bir hale geliyor.

Haberin Devamı

Galaxy Note 20 Ultra Türkiye fiyatı 12999 TL.

GALAXY BUDS LIVE

Samsung, dört gözle beklenen yeni kablosuz kulaklığıu Galaxy Buds Live'ı da duyurdu. Özellikle farklı tasarımıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran ürün, ekosistemin bir parçası olarak mistik bronz kasayla geliyor. Ancak Ürünün aynı zamanda mistik beyaz ve mistik siyah modelleri de bulunuyor.

Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...

Aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisini kullanan ürün, gürültü problemini sona erdiriyor. Kalabalık bir ortamda, toplu taşımada müzik dinlerken ya da film izlerken çok daha rahat odaklanabileceksiniz.

Performansı artırmak için her kulaklığın ayrı olarak telefona bağlanıyor olması da müthiş bir özellik.

Haberin Devamı

Dokunmatik bir panele sahip olan Galaxy Buds Live, yapılan hareketlerle bağlantılı olarak şarkı durdurma, oynatma veya ileri sarma gibi işlemlerin yapılabilmesine imkan veriyor. Ayrıca Find My Earbuds seçeneği ile birlikte, kaybolan kulaklıkları bulmakta mümkün.

Üzerinde üç mikrofon girişi bulunan üründe mikrofon kalitesi hayli iyileştirilmiş. 12 mm sürücülerle ile gelen Buds Live, önceki Buds modellerine kıyasla daha iyi bir ses performansı ve netlik sunuyor.

Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...
Aktif gürültü engelleme teknolojisi ve sesli uyandırma özellikleri de hesap edildiğinde ürünün batarya ömrü 5.5 ila 8 saat arasında değişiklik gösteriyor. Ancak şarj kutusu da işin içine girdiğinde toplam batarya ömrü 20 saatin üzerine çıkıyor.

Haberin Devamı

Qi kablosuz şarj teknolojisini destekleyen Galaxy Buds Live, 5 dakika gibi kısa bir sürede 1 saat kullanılacak kadar şarj olabiliyor.

GALAXY Z FOLD 2

Samsung, ekranı katlanabilen telefonlar söz konusu olduğunda da deneyimli bir isim. Şirketin bugün duyurduğu telefonlardan biri de Galaxy Z Fold 2 oldu. Telefonun dışında 6,23 inç 2267×819 piksel 60 Hz bir AMOLED ekran yer alıyor. Modelin içindeki ana katlanabilir ekran ise 7,7 inç 2213×1689 piksellik “120 Hz” AMOLED ekran kullanıyor. Burada 120 Hz sunuluyor olması gerçekten de iyi.

Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...

Gelelim kamera tarafına... 64 MP ana kamerası bulunan üründe ayrıca 16 MP ultra geniş açı ve 12 MP telefoto kamera yer alıyor. 3x hibrit zum yapabilen telefon, 30x dijital zum da yapabiliyor. Galaxy Z Fold 2'nin ön yüzünde ise iki adet 10 Megapiksel f/2.2 selfie kamerasıyla beraber geliyor.

12 GB RAM LPDDR5 bellek ile birlikte 7 nm teknolojili 5G destekli Qualcomm Snapdragon 865+ işlemcisinden gücünü alan telefonun dahili hafızası ise 256 GB.

Bluetooth 5.1 ve WiFi 6 ağ teknolojilerini kullanan ürünün üzerinde USB Type-C arabirimi bulunuyor. Ancak cihazda 3.5mm kulaklık yuvası yer almıyor.

15W hızlı şarj desteğine sahip olan üründe 4500 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. Cihaz, aynı zamanda 15W kablosuz şarjı da destekliyor. Ürünün Avrupa fiyatı 2000 euro olarak belirlendi.

Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...

GALAXY TAB S7

Samsung'un yeni ürünleri arasında bir tablet de bulunuyor. Galaxy Tab S7 ismini taşıyan ve piyadaki en güçlü tabletlerden biri olması beklenen ürün, gücünü Snapdragon 865 Plus işlemciden alıyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza ile birlikte 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafızalı modelleriyle gelen ürün, aynı zamanda 3.5 mm kulaklık yuvasına da sahip.

1600x2560 piksel ekran çözünürlüğü sunan tablet, Android 10 işletim sistemi yüklü olarak kutusundan çıkacak. HDR10+ teknolojisini de arkasına alan ve 120 Hz ekran yenileme hızıyla kullanıcıların dikkatini çekecek olan Galaxy Tab S7, S Pen ile birlikte geliyor.

Bluetooth 5 ve WiFi 6 teknolojilerini de destekleyen ürün, 45W hızlı şarj teknolojisini kullanıyor.

Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...

Tabket kamera tarafında da iddialı. 13 Megapiksel ana kamera ile gelen ürün, aynı zamanda 5 Megapiksel ultrageniş açılı ikinci kamera da kullanıyor. 4K çözünürlüğünde görüntü kaydı alabilen ürünün ön yüzünde de 1080p 30 fps video kaydı alabilen bir kamera bulunuyor.

11 inç'lik ekran büyüklüğüne sahip olan ve 8000 mAh kapasiteli bataryadan enerjisini alan Galaxy Tab S7, yaklaşık 500 gram ağırlığında.

Galaxy Tab S7 Plus adında bir üst segmentte bulunan tablet de tanıtıldı. Bu modelin en büyük farkı ise 12.4 inç'lik daha büyük bir ekran kullanması ve 10090 mAh kapasiteli bataryadan enerji alması.

Galaxy Tab S7 ve Tab S7 Plus'ın Türkiye fiyatlarıysa sırası ile 5499 TL ve 6999 TL olarak belirlendi.

GALAXY WATCH 3

Samsung'un bugün duyurusunu yaptığı 5 üründen biri de yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 oldu. Akıllı saat konusunda uzun yıllara dayanan bir deneyimi olan marka, bu kez oldukça iyileştirdiği yeni bir saat ile kullanıcılarının karşısına çıktı.

Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...

41 mm ve 45 mm olmak üzere iki farklı Galaxy Watch 3 geliyor. Exynos 9110 işlemciyi kullanan ürünün her iki modelinde de Tizen OS 5.5 işletim sistemi bulunuyor. Bluetooth 5.0 ve en yeni WiFi teknolojilerini destekleyen Galaxy Watch 3, 1 GB RAM ve 8 GB depolamaya sahip.

GPS ve NFC teknolojilerini de destekleyen saatlerin LTE sürümü de bulunacak ve bu sürümü kullananların telefon olmadan da saati rahatça kullanabilmeleri mümkün olacak. Ürün, aynı zamanda IP68 ve MIL-STD-810G sertifikaları sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıda bulunuyor.

Oksijen sensörü, nabız sensörü, EKG sensörü gibi bir akıllı saatte olması gereken teknolojilere sahip olan Galaxy Watch 3'ün 45 mm ebatlarında olan modelinde Gorilla Glass DX ile korunan 1.4 inç'lik bir ekran yer alıyor. Super AMOLED ekran teknolojisini kullanan üründe 340 mAh kapasiteli batarya var.

Samsung yeni cihazlarını tanıttı 5 bomba ürün birden...

Daha küçük olan 41 mm olan model ise Gorilla Glass DX ile korunan 1.2 inç boyutuna sahip Süper AMOLED ekran ile karşımıza çıkıyor. 41 x 42.5 x 11.3 mm boyutlarıyla öne çıkan cihaz, 48 g ağırlığa sahip. Model, 246 mAh batarya ile gelecek.

45 mm büyüklüğünde olan Galaxy Watch 3'ün Türkiye fiyatı ise 2299 TL olarak belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!