Samsung Gear S3 için yeni güncelleme!

Güncelleme Tarihi:

Samsung Gear S3 için yeni güncelleme
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2017 08:23

2016’nın sonlarında satışa sunulan Samsung Gear S3 için gelen yeni güncelleme Value Pack, içinde Tizen 3.0’ı da barındırıyor.

Haberin Devamı

Samsung’un kısa süre önce piyasaya sürdüğü Gear Sport, kutusundan Tizen 3.0 ile çıkmıştı. Piyasadaki akıllı saatler arasından en iyi olarak değerlendirilen Samsung Gear S3 için Value Pack güncellemesi yayınlandı. İçinde Tizen 3.0 da bulunan yeni güncelleme, kullanıcılara özellikle egzersiz takibi konusunda büyük hizmet sağlıyor. Sürekli olarak kalp atışını takip edecek olan yeni güncellemeyle, hata oranının düşürülmesi hedeflendi.

Samsung Gear S3 için yeni güncelleme

Kullanıcılar, yeni gelen güncelleme sayesinde yedikleri yemeklerin kendilerine kaç kalori verdiğini de gösteriyor. Samsung’un Health Fitness uygulaması, kullanıcılara egzersiz videoları sunuyor ve kalp atışını da bu sayede gösteriyor. Güncellemeyle kullanıcılar, kişi ve etkinlikler de oluşturabiliyor ve hazırlanan kontrol listelerini de düzenlemek ve görüntülemek mümkün hale geliyor. Web ve video bildirimlerini hatırlatma sıklığı da kullanıcının isteğine göre değişiyor.

Haberin Devamı

Gear S3’e gelen yeni güncellemeyle kullanıcı arayüzünün değişmediği görülüyor. Ancak yapılan bazı yeniliklerle kullanıcı arayüzüyle etkileşime geçmek daha eğlenceli hale gelmiş gözüküyor. Gear S3’ün yuvarlak ekranında bulunan saatler, yeni güncellemeyle daha fazla bilgi veriyor. Saat etrafında dönen çerçeve ise kullanıcılara saat arayüzünü değiştirmek istediklerinde çok daha fazla seçenek sunuyor. Kullanıcılar yeni güncellemeyle, gelen kısa mesajlara o çerçeveyi çevirerek yanıt verebiliyor.

Samsung Gear S3 için yeni güncelleme

Gear S3 kullanıcıları, güncelleme ile gelen Tizen 3.0 ile birlikte kullandıkları uygulamaları sıklıklarına göre sıralayabiliyor ve yukarı-aşağı doğru sürükleme hareketi yaptıklarında ekrana Moment Bar’ı geliyor. Samsung Gear uygulaması ile de çok daha hazla arayüz görmeleri kullanıcılara sağlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!