Samsung Galaxy Z Fold 2 bugün tanıtılıyor!

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy Z Fold 2 bugün tanıtılıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2020 16:48

Teknoloji devi Samsung'un uzun zamandır dört gözle beklenen ekranı katlanabilen yeni telefonu Galaxy Z Fold 2, bugün saat 17:00'de tanıtılıyor.

Haberin Devamı

Samsung, yeni nesil katlanabilir cihazı Galaxy Z Fold2 ile tümüyle yeni bir mobil cihaz kategorisine öncülük etmeye devam ediyor. İki katlanabilir cihazı piyasaya çıkaran ve kullanıcıların geri bildirimlerini dikkate alan Samsung, yeni iyileştirmeler ve benzersiz katlanabilir kullanıcı deneyimi sunan Galaxy Z Fold2'yi bugün saat 17:00'de tanıtıyor ve detaylarını paylaşıyor.

Galaxy Z Fold2, üstün verimlilik için akıllı telefonun taşınabilirliğini ve esnekliğini tabletin gücü ve ekran boyutu ile birleştiriyor. İster katlanmış ister katlanmamış olsun, Galaxy Z Fold2’nin birinci sınıf tasarımı ile lüks bir mobil deneyimin tadını çıkarabilirsiniz. Galaxy Z Fold2, uçtan uca, neredeyse çerçevesiz Sonsuz-O Ekranlara sahip.

Mystic Black ve Mystic Bronze. Galaxy Z Fold2 ile Samsung, tüm katlanabilir cihaz kategorisi için yeni olanaklara ilham olmaya devam edecek.

CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!