Samsung Galaxy Watch 3 ne zaman çıkacak?

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy Watch 3 ne zaman çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2020 07:44

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, yeni bir akıllı saatin hazırlığında. Galaxy Watch 3 adıyla gelmesi beklenen saatin çıkış tarihi ise ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Samsung, 5 Ağustos tarihinde büyük bir etkinlik yapmayı planlıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle internet üzerinden gerçekleştirilecek olan etkinlikte şirket, Galaxy Note 20 serisini ilk kez gün yüzüne çıkaracak. Ancak şirketin tek sürprizi bu değil.

Samsung, bu etkinlikte Galaxy Watch 3 model yeni akıllı saatini de ilk kez görücüye çıkaracak. Ancak kimi kaynaklara göre Samsung, bu tarihi beklemeyerek 22 Temmuz tarihinde de yeni saatini ortaya çıkarabilir.

1.2 ve 1.4 inç olmak üzere iki farklı ekran büyüklüğüne sahip olan Galaxy Watch 3, gümüş (paslanmaz çelik), siyah (titanyum) ve bronz/altın gövde rengi seçenekleri sunacak.

Samsung Galaxy Watch 3 ne zaman çıkacak

Küçük olan modelde 247 mAh, büyük olanda ise 340 mAh kapasiteli batarya bulunacak ve her iki modelde de 8 GB dahili hafıza yer alacak. Ancak bu alanın sadece 5.3 GB'ını kullanıcılar kullanabilecek.

Haberin Devamı

EKG başta olmak üzere kan basıncı, nabız ölçümü gibi özelliklere de sahip olan saat, aynı zamanda Bluetooth, GPS ve NFC teknolojilerini de destekliyor.

41 mm'lik modeli 399 dolardan satışa sunulacak olan Galaxy Watch 3'ün 45 mm'lik büyük modelinin fiyat etiketi ise 599 dolar olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!