Samsung Galaxy Note 10 satışları Note 9'u geride bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy Note 10 satışları Note 9u geride bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2019 07:14

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung'un geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu yeni amiral telefonu Galaxy Note 10, satış hacmi söz konusu olduğunda şirketin yüzünü güldürdü. Satış bazında Galaxy Note 9'u geride bırakan cihaz bakın toplamda ne kadar sattı?

Haberin Devamı

Samsung'un büyük umutlar bağladığı Galaxy Note 10, kısa sürede Galaxy Note 9 satışlarını geride bırakmayı başardı. The Investor tarafından yayınlanan son rapora göre Samsung'un öngörüsü doğru çıkarken, Galaxy Note 9'un toplam satış adedi ile kıyaslandığında Galaxy Note 10 serisinin iki kat daha fazla sattığı belirtiliyor. 

25 gün içinde 1 milyondan fazla satan Galaxy Note 10, böylece Samsung'a tıpkı Galaxy S8 satışları gibi Samsung'un yüzünü güldürmüş durumda. Bu arada Galaxy Note 10'un bu başarısının şirketin ana vatanı Güney Kore satışlarıyla yakından ilişkisi olduğunu belirtelim.

Samsung Galaxy Note 10 satışları Note 9u geride bıraktı

Galaxy Note 9 ile Galaxy Note 10 yan yana

KB Securities'in analistlerinden Lee Chang-min, Samsung'un pazara 10.5 milyon Galaxy Note 10 satacağını düşündüğünü belirtirken, 5G konusunda da satışları arttıracağını iddia ediyor. Zira Samsung'un 5G segmentinde çok fazla rekabet görmediğini, en büyük potansiyel rakibinin Huawei olduğu ve onun da ABD'de ticaret anlaşması konusunda sıkıntılı günler yaşadığı düşünüldüğünde, Samsung'un 5G konusunda elinin rahat olduğunu düşündüğünü dile getiriyor. Kaldı ki, bu konuda oldukça haklı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!