Samsung Account Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? Kalıcı Hesap Kapatma Adımları

Güncelleme Tarihi:

Samsung Account Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır Kalıcı Hesap Kapatma Adımları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 10:45

Samsung kullanıcıları tarafından, sıkça Samsung account merak ediliyor. Somsung account, samsung cihazlarına yüklenmesi gereken bir bulut yazılımına denir. iPhone telefonlarda yer alan ICloud hesabı gibi Samsung cihazlarda da Samsung account vardır. Samsung Account hesap silme işlemi nasıl yapılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

ICloud, telefon kullanıcılarına 5 GB'lık ücretsiz bir saklama alanı sunar. Ama Samsung Account kullanıcılarına ise, 15 GB'lık ücretsiz olarak bir saklama alanı sunar. 

 Samsung Account Hesabı 

 Samsung hesabını kurduktan sonra günün her saati destek alabilirsiniz. Sorunuz olması durumunda ise, buradan sorunuzu kolaylıkla bildirebilir ve sorunlarınız ile ilgili destek alabilirsiniz. Samsung Account, Samsung'un telefon, akıllı telefon, tablet, televizyon gibi değişik cihazlar için geliştirilen bir platformdur. Samsung telefonunuz bulunuyorsa Samsung account hesabı sayesinde verilerinizi bir alanda saklayabilir ve isterseniz de yedekleme işlemi yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra veri güvenliğini de bu şekilde kolaylıkla sağlayabilirsiniz. 

 Samsung'un sunduğu çeşitli hizmetlerden Samsung Account sayesinde kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Samsung account sayesinde mobil cihazlar, televizyon ve web sitelerindeki hizmetlerin kurulumlarını da çok daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Verilerinizin güvende olmasını sağlayabilir ve verilerinizi saklayabilirsiniz. 

Haberin Devamı

 Samsung Account Hesabı Nasıl Silinir? 

 Telefonunuzu artık satacaksanız ya da kullanmayacaksanız elden çıkarmadan önce güvenliğiniz için Samsung account hesabınızı silmeniz çok önemlidir. Samsung Account hesabını da silmek için şu adımları takip etmeniz gerekir; 

Öncelikler Ayarlar bölümünde yer alan hesaplar ve Cloud bölümüne gitmeniz gerekir. 

Samsung Account bölümünden: simgesine tıklayarak buradan da hesabı kaldır bölümüne basmanız gerekir. 

Ardından kaldır butonuna tıklayarak bu bölümde sizden istenen bilgileri girerek kaldırma işlemini onaylamanız gerekir. Samsung account hesabınızı kolaylıkla silebilirsiniz. 

Samsung Account şifrenizi unutmanız halinde şifreyi sıfırla kısmına girmelisiniz. Burada size bazı güvenlik soruları yöneltilir. Bunları da doğru cevaplamanız halinde hesabınızı kurtarabilirsiniz. 

Samsung Account Hesabı Nasıl Kalıcı Olarak Silinir? 

 Samsung, mobil cihazlarda lider bir markadır. Mobil cihazlar satan Samsung, web sitesi, kullanıcılarına diğer elektronik ya da mobil cihazlarında çeşitli sorunları nasıl çözeceklerine dair bir rehberlik etmek için resmi topluluk web sitesini açmıştır. Bu resmi topluluk ise, web sitesinde kullanıcı bir hesap düzenleyebilir ya da yapabilir. Aynı zamanda uzmanlarla ilgili çeşitli sorularla ilgili bazı cevaplar da isteyebilir. 

Haberin Devamı

Hesabınızı web sitesi üzerinden silebilmek için, URL https://account.samsung.com adresine giderek hesabınıza giriş yapmanız gerekir. 

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra da sol tarafta yer alan çubukta bulunan profil bağlantısını tıklamanız gerekir. 

Şifrenizi tekrar girerek sayfanın en alt kısmına gitmeniz gerekir. Daha sonra “HESABI SİL” düğmesine tıklamanız gerekir. 

Şimdi bir daha şifrenizi girerek düğmeye basmanız gerekir. 

Şimdi bu durumu onayladığınıza dair onay kutusuna tıklamanız gerekir. Daha sonra ONAYLA'ya tıklamanız gerekir. Bir sonraki sayfada ise, hesabınızı silmek için Tekrar ONAYLA kısmını tıklamanız gerekir. 

Samsung Account Hesabınızı Canlı Sohbet ile Silme 

Haberin Devamı

 Samsung Account hesabınızı canlı sohbet aracılığı ile de sildirebilirsiniz. Canlı sohbete bağlanarak 7/24 hesabınızın silinmesini talep edebilirsiniz. Bunun için izlemeniz gereken adımlar ise şu şekilde sayılabilir; 

Öncelikle account.samsung.com URL adresine gitmeniz gerekir. Ardından hesabınıza giriş yapmanız gerekir. 

Daha sonra da http://www.samsung.com/us/support/contact. URL'yi incelemeniz gerekir. 

Kişi sayfasında yer alan canlı sohbet'e tıklamanız gerekir. Daha sonra yeni bir pencere açılır. 

Şimdi de adınızı girerek ve sohbete başla'yı tıklamanız gerekir. Daha sonra onlara hesabınızı silmelerini söyleyerek işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 

Haberin Devamı

Bu işlem sonunda ise, hesap bilgilerinizi sayfadan değiştirerek birkaç hafta içinde rahatlayabilirsiniz. Böylelikle Samsung Account hesabınızı silme işlemini tamamlayabilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!