Rovio yeni oyunu Battle Bay'i tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Rovio yeni oyunu Battle Bayi tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 08:47

Angry Birds serisinin yapımcısı Rovio yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. 4 Mayıs'ta iOS ve Android için raflarda yerini alacak Battle Bay ile gerçek zamanlı gemi savaşları yapabileceğiz.

Haberin Devamı

Bir zamanlar insanların ellerinden mobil cihazlarını düşürmemesine neden olan Angry Birds serisinin yapımcısı Rovio, yeni bir mobil oyun daha çıkarmak için hazırlanıyor. Rovio, yeni oyunu Battle Bay’in de en az Angry Birds kadar popüler olmasını hedefliyor.  iOS ve Android için gelecek olan oyunda tam donanıma sahip gemimiz ile gerçek zamanlı mücadeleler yapacağız. Gerçek kullanıcılarla yapacağımız gerçek zamanlı mücadelelerde rakip gemileri batırmak için savaşacağız. Gemimizi seçip silahlarla donattıktan sonra sistemin kaşımıza bir rakip çıkarmasını bekleyeceğiz, sonra başlasın eğlence.

Aynı zamanda oyunu 5’e 5 takımlara ayrılarak da oynayabildiğimiz için daha büyük çaplı mücadeleler görüp eğlencemizi katlayabileceğiz. Birçok farklı gemi ve bu gemiler için özelleştirmelerin bulunacağı oyunda aynı zamanda silahlar, zırhlar, yetenekler ve daha farklı birçok öğe ile rekabetlerimizde üstünlük sağlama şansımız olacak. Aynı zamanda Rovio, Battle Bay oyuncularına birbirleriyle sohbet edip sosyalleşebilecekleri bir alan da sunma sözü verdi. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda uygulama içi satın almalarla da diğer kullanıcıların önüne geçme şansına sahip olabileceksiniz.

Haberin Devamı

4 Mayıs’ta AppStore ve Google Olay’den ücretsiz olarak indirebileceğiniz oyuna ön kayıt yaptırarak içerisinde 200 inci ve özel öğe barındıran başlangıç paketine ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Oyunun şimdiye dek yayınlanmış olan tüm trailerlarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!