Ramazan indirimleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Ramazan indirimleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2021 15:48

Turkcell, Ramazan ayının başlamasıyla beraber hem Turkcell mağazalarında hem de Turkcell Pasaj’da yüzlerce üründe indirime gitti.

Haberin Devamı

Turkcell Pasaj’da ve Turkcell mağazalarında yüzlerce ürün indirime girdi. İndirim kampanyası kapsamında Turkcell Pasaj’da satışta olan cep telefonlarından bilgisayarlara, oyuncu ürünlerinden akıllı TV’lere kadar 9 farklı kategoride 200’den fazla ürün hızlı teslimat, ücretsiz kargo ve avantajlı fiyatlarla 30 Nisan tarihine kadar satın alınabilecek. 

Turkcell Pasaj ve Turkcell mağazalarında büyük ilgi gören ‘Fırsat Garajı’ kategorisinde de cep telefonu, tablet, akıllı saat ve aksesuarlardan oluşan tam 22 ürün, yüzde 35’e varan indirimler ve avantajlı taksit seçenekleriyle ay sonuna kadar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Ayrıca Fırsat Garajı ürünlerinden 5 akıllı telefon modelinde Financell’in 5. yılına özel olarak haftalık 5 GB internet paketi hediye edilecek. 

Haberin Devamı

Ramazan ayı boyunca Turkcell mağazalarını ziyaret edenler ise çay makinesi, tost makinesi, blender gibi küçük ev aletlerindeki özel indirimlerden faydalanabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!