Rainbow Six: Siege'in ucuz versiyonu hazır

Güncelleme Tarihi:

Rainbow Six: Siegein ucuz versiyonu hazır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 14:16

Rainbow Six: Siege belki daha sonra piyasaya çıkan ve yine Tom Clancy hikayelerine dayanan The Division'ın gölgesinde kalmış olabilir. Diğer taraftan The Division'ın bitmek bilmeyen sorunları oyuncuları giderek uzaklaştırırken, Rainbow Six: Siege oynayanların sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Sadece 40TL olan pakette, Sledge, Mute, Ash, Fuze, Smoke ve Rook arasından rastgele seçilen iki operatör, sonradan iki operatör daha açabilme şansı ve 600 R6 Kredi bulunmakta.

Orjinaline nazaran farkı ise, normalde 500 - 2000 renown ile açabileceğiniz diğer operatörleri, bu pakette 12.500 renown kullanarak açabiliyorsunuz. Kısaca ilk başta size sunulan içerik yeterli değilse ve her şeye ulaşmak istiyorsanız oyunda geçirmeniz gereken saat hayli artıyor.

Bunun dışında Başlangıç Paketi diğer tüm içerikleri barındırmakta. Aynı haritalar, DLCler, silahlar, modlar, oyun kurucu seçenekleri ve sunucular bulunmakta.

Starter satın aldıktan sonra full versiyona geçmek isteyen oyuncular için fiyat $35 olmakla beraber, TL satış fiyatı henüz belirsiz.

Buradan ilgili sayfaya gidebilirsiniz.

LEVEL tarafından hazırlanmıştır.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!