PUBG 7.3 güncellemesi yayında: Yeni neler var?

Güncelleme Tarihi:

PUBG 7.3 güncellemesi yayında: Yeni neler var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2020 17:23

PUBG 7.3 güncellemesi PC'ler için sunucularında yerini aldı ve 23 Haziran tarihinde konsollarda aktif olacak. Peki güncelleme, beraberinde neler getiriyor?

Haberin Devamı

Bu güncelleme önümüzdeki sezonlarda Battle Royale’i geliştirecek oynanış mekaniklerinde önemli değişiklikler sunuyor. %50 oranında daha uzun olan Çivi Kapanları ve nişancı tüfeklerine yapılan iyileştirmelerle Sezon 7’ye “Elveda” demeye hazırlanın.

PCS 1 Pick'Em Challenge: PUBG Esports, 25 Haziran’da başlayacak PCS 1 etkinliğiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Oyuncular bugünden itibaren PC sürümünde ve 23 Haziran’da konsollarda, PCS 1 için hazırlanan özel eşyaları satın alabilir ve favori takımlarını doğrudan ödüllendirmek için oy kuponlarına sahip olabilirler.

Ayrıca oyuncular, oyundaki Espor sekmesine tıklayarak Pick’Em Challenge etkinliğine katılabilirler. Eşyalar, program çizelgesi ve daha fazla bilgi için blog yazımızı inceleyebilirsiniz. PCS 1 Avrupa Büyük Finalleri 27-28 Haziran ve 4-5 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. 

Haberin Devamı

Oynanış Güncellemeleri: Güncelleme 7.3’ün odağında C4 ve araç hasarları bulunuyor. Patlayıcı C4 artık fırlatılabilir ve havada patlayarak 25 metrelik alandaki düşmanlara zarar verebilir. Dört tekerlekli araçlar artık isabet ettiği bölgeye göre farklı seviyelerde mermi hasarına maruz kalıyorlar ve sıfır noktasına düşmeden birkaç saniye öncesine kadar patlamıyorlar.

Güncelleme 7.3’te kıl payı kaçışların çok popüler olacağına tanıklık edeceksiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!