PTT Messenger nedir? İşte 'Yerli Whatsapp' olarak görülen o uygulamanın detayları

Güncelleme Tarihi:

PTT Messenger nedir İşte Yerli Whatsapp olarak görülen o uygulamanın detayları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 15:51

'Yerli WhatsApp' olarak tanıtımı yapılan PTT Messenger'ın detayları ortaya çıktı. Başbakan Binali Yıldırım, milli mühendislik ürünü olan PTT Messenger uygulaması ile Hatay'daki Zeytin Dalı Harekat Merkezine canlı olarak bağlandı. Uygulama sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girdi. Peki PTT Messenger nedir? PTT Messenger nasıl indirilir, özellikleri neler?

Haberin Devamı

PTT Messenger, resmi olarak duyurulmasının ardından gündemin merak edilen konusu oldu. Yerli Whatsapp olarak duyurulan PTT Messenger, ilk kez Başbakan Binali Yıldırım tarafından Hatay'daki harekat merkezine canlı bağlantı sağlamak için kullanıldı. Peki, PTT Messenger nedir ve nereden indirilir? İşte, popüler uygulamayla ilgili bazı bilgiler

PTT Messenger, resmi iletişim uygulaması olarak dikkat çekiyor. İşte, PTT'nin internet sitesi üzerinden yapılan tanıtım;

PttMessenger, güvenliği dünyaca ispatlanmış metodoloji ve teknolojiler dikkate alınarak geliştirilmiştir.

Farklı fonksiyonlar için farklı uygulamalar kullanmak yerine PttMessenger, kaynak kullanımı optimize edilmiş şekilde çok fonksiyonlu kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

PttMessenger, platform bağımsız çalışabilir yapısı ile etkin bir erişilebilirlik sağlamaktadır.

Haberin Devamı

PttMessenger, tamamen millî mühendislik kabiliyetleriyle geliştirilmesi nedeni ile, güncellenmeye elverişli bir tasarıma sahiptir.

PTT MESSENGER UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PTT MESSENGER NEYİ AMAÇLIYOR?

Milli mühendislik ürünü PTTMessenger'ın, milyonlarca kişinin görüntülü ve yazılı olarak anlık mesajlaşmasına imkan tanıyan WhatsApp'a rakip olması bekleniyor.

Milli ve güvenli kurumsal anlık mesajlaşma aracı olarak kullanılabilecek PTTMessenger'ın, bilgi güvenliği kapsamında milli çözüm olduğu için güvenli iletişimle dışa bağımlılığı gidermesi öngörülüyor.

Sesli ve görüntülü mobil uygulaması olan PttMessenger, ileri güvenlik teknolojileri barındırıyor.

Uygulama ile dosya ve medya gönderimi yapılabilecek, lokasyon paylaşımı da gerçekleştirilebilecek.

PttMessenger, kurumlarda ya da milli bulut sisteminde barındırılabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!