Playstation 5 fiyat ve özellikleri ile lansman gecesine çıkıyor! PS5 gecesinde neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Playstation 5 fiyat ve özellikleri ile lansman gecesine çıkıyor PS5 gecesinde neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2020 13:41

Playstation 5 (PS5) lansman gecesi, oyun tutkunlarının heyecanla beklediği an olacak. Playstation 5 Türkiye fiyatı ve özellikleri gibi detayların belli olacağı Sony Playstation 5 lansmanında, yeni tip konsol hakkında bilgiler teknoloji tutkunlarına aktarılacak. Yıllardır beklenen an, internet üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Peki, Playstation 5 canlı yayını saat kaçta ve nereden izlenebilecek? İşte, PS5 lansman gecesine özel önemli bilgiler

Haberin Devamı

Playstation 5 tanıtım gecesi için uzun zamandır beklenen güne girildi. Sony, PlayStation 5 etkinliğini Türkiye saatiyle bu gece 23:00'te gerçekleştirecek. PS4 Pro'nun ardından uzun yıllardır beklenen yeni oyun konsoluna dair pek çok şeyi bu gece öğreneceğiz. Playstation 5 fiyatı, özellikleri, yenilikleri gibi pek çok husus, gecenin odak noktası olacak. Peki Sony, bu gece etkinlikte neler yapacak?

PS5 ile ilgili pek çok soru, bu gece yanıt bulacak. Oyun konsolunun tasarımı başta olmak üzere PS5 oyunları da bu gece ilk kez karşımıza çıkacak. Önce dilerseniz PS5 oyunlarına göz atalım.

İşte bu akşam ilk kez duyurulması planlanan PS5 oyunları:

Spider-Man 2, Horizon Zero Dawn 2, God of War 2, Gran Turismo 7, Silent Hill, Resident Evil 8, Demon's Souls remake, COD 2020, Assassin's Creed: Valhalla, Watch Dogs Legion, DiRT 5

Haberin Devamı

Konsolun tasarımının tamamı da bu gece ortaya çıkacak ve cihazın özelliklerini ve tasarımını da görmüş olacağız.

Fiyat konusunda ise bu gece bir açıklama yapılıp yapılmacağı bilinmiyor. Ancak Sony'e yakın kaynakların iddiasına göre PS5'in fiyatı yaklaşık 500 dolar olacak. Cihazın Türkiye'deki fiyatı ise henüz belli değil.

Playstation 5 fiyat ve özellikleri ile lansman gecesine çıkıyor PS5 gecesinde neler yaşanacak

Etkinlikle ilgili önemli bir detay da var. Sony, PS5 etkinliğinde görüntüleri 1080p ve 30 FPS formatında kayıtla karşımıza çıkacak. Yani canlı yayında ekrana gelecek kayıtlı görüntülerin çözünürlüğü 4K olmayacak. Bu da oyunların gerçek halini tam olarak yansıtmayacak.

PS5 etkinliğini izlemek için kullanıcılar PlayStation YouTube kanalını ya da PlayStation Twitch kanalını kullanabilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!