Post Malone HyperX ailesine katıldı

Güncelleme Tarihi:

Post Malone HyperX ailesine katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 13:52

Kingston'ın oyunculara yönelik bölümü olan HyperX, çok sayıda ödül almış dünyaca ünlü yıldız Post Malone’un HyperX Gaming için marka elçisi olduğunu duyurdu.

Haberin Devamı

Post Malone, gaming kulaklığı kapsamında gerçekleştirilen ortaklık çerçevesinde, HyperX’in 2019’daki pazarlama ve reklam çalışmalarında yer alacak. Ayrıca Twitch kanalında da HyperX markasını kullanmaya başlayacak. 

İlk kez düzenlenecek ve Post Malone, Tyler, The Creator ve Travis Scott gibi ünlü sanatçıların sahne alacağı “Posty Fest”in sponsoru olan HyperX bu etkinlikte, oyunlar için kablolu olarak; müzik dinlemek veya sohbet içinse Bluetooth bağlantı seçeneğiyle sunulan yeni Cloud MIX modelinin de dahil olduğu gaming kulaklıklarını sergileyecek. 

Festival alanında, HyperX kulaklıklarını kullanan “Posty Fest”in maskotu Dimitri ile fotoğraf çektirme fırsatı sunulacak. Festivale katılanlar #HyperXPostyFest hashtag’ini kullanarak Post Malone tarafından imzalanmış bir gaming kulaklığı kazanma şansını yakalayacak. Katılımcılar HyperX alanına uğrayarak HyperX kulaklılarını deneyebilecek ve küçük hediyeler alabilecekler.

Post Malone, 2018 Amerikan Müzik Ödülleri’nde En İyi Erkek Pop/Rock Sanatçısı ve En İyi Rap/Hip-Hop Albümü ödüllerini kazandı. Kendisi ayrıca 2018 MTV Video Müzik Ödülleri’nde Yılın Şarkısı ve Billboard Müzik Ödülleri’nde En İyi Rap Şarkısı ödüllerini aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!