PlayStation Pro'ya 4K müjdesi

Güncelleme Tarihi:

PlayStation Proya 4K müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 07:43

PlayStation 4 Pro, yeni aldığı güncellemeyle 4K video oynatma yeteneklerini genişletti!

Haberin Devamı

Şu anda PS4 Pro üzerinde 4K video izlemek, Netflix ve YouTube gibi hizmetlerden yayın izlemek anlamına geliyor. Ancak bugün yayımlanan güncelleme ile, artık telefonunuzdan çektiğiniz 4K videoları da izleyebileceksiniz.

Sony tarafından PS4 Pro'nun Medya Oynatıcısı'na sunulan güncelleme, yerel olarak kaydedilmiş 4K videoları izlemenize imkan tanıyor. Bu dosyaların MP4 formatında kullanılmaları gerekiyor ancak bunları ister bir USB sürücüden, ister ev ağınızdaki bir medya sunucusundan oynatabiliyorsunuz. Eğer hem PS4 Pro hem de PlayStation VR başlığına sahipsenizd e 4K VR videolarınızı izlemeniz mümkün oluyor.

Bu durum, PS4 Pro'nun Xbox One S'in aksine 4K Blu-ray filmleri desteklemiyor olması sebebiyle herkesi memnun edeceği söylenemez. Ancak yine de bu güncelleme ile beraber konsol, daha önce olduğundan daha iyi bir 4K medya merkezi haline gelmekte. Artık bir 4K video izlemek için internet üzerinde yayınlanan bir avuç video ile sınırlı değilsiniz. Eğer bir videonun yerel kaydına ulaşabilirseniz, artık bu videoyu izleyebiliyorsunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!