Playerunknown's Battlegrounds Steam'de yayında!

Güncelleme Tarihi:

Playerunknowns Battlegrounds Steamde yayında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 10:07

Nfinity Games’in Türkiye, Ortadoğu, Kıbrıs ve Azerbaycan’da servisini üstlendiği bilgisayar oyunu “Playerunknown’s Battlegrounds”, 26 Mart Pazar günü İstanbul – Fulya’da bulunan Yapı Endüstri Merkezinde görkemli bir etkinlik ile oyuncuların beğenisine sunuldu.

Haberin Devamı

Easter GamersTV (Mete Özbey), GamerRocko (Şefik Akkoç), BeatPug (Fırat Albayram), SemizOtuTR (Metin Çayhan) gibi bir çok ünlü Twitch ve Youtube içerik üreticisinin boy gösterdiği etkinlik, adeta bir oyuncu- yayıncı buluşması havasında geçti. Yayıncılardan ve takipçilerden tam not alan Playerunknown’s Battlegrounds, henüz çok yeni bir oyun olmasına rağmen Twitch platformunda da ilk sıraları domine ediyor.

Playerunknowns Battlegrounds Steamde yayında

Playerunknown’s Battlegrounds, Steam üzerinden satın alınacağı gibi, oyunun servisini sağlayan Nfinity Games’e ait pubg.tamgame.com üzerinden satın alınabiliyor. Üstelik pubg.tamgame.com üzerinden satın alım yapan oyuncular arasıdan her gün 10 kişi “Dünya üzerinde sadece 10.000 adet ile sınırlı” “Playerunknown’s Kıyafeti” kazanma şansı yakalıyor.

Haberin Devamı

PUBG (Playerunknown’s Battlegrounds) ile ilgili tüm etkinlik, duyuru ve yenilikleri için Facebook sayfasını ziyaret edebilir, erken erişim için henüz bir key’iniz yoksa yapılan çekilişlerle sahip olabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!