Philips'in AmbiLux TV'leri Türkiye'de!

Güncelleme Tarihi:

Philipsin AmbiLux TVleri Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 11:53

Philips’in yeni TV serisi AmbiLux, Beykoz Kundura Fabrikası’nda düzenlenen, “Işık” temalı LightNight gecesinde tanıtıldı. Etrafında bulundurduğu ve TV ekranındaki renkleri televizyonun etrafına yansıtmaya yarayan 9 adet projektörle TV izleme deneyimini kökten değiştirmeye aday Philips AmbiLux modelinin lansman gecesine, TV’nin ruhuna uygun olarak “Işık” konsepti dikkat çekti.

Haberin Devamı

Yeni TV’de Philips Ambilight projeksiyon sistemi bulunuyor. Ekrandaki renk ve aksiyon TV’yi saran duvarın üzerinde yeni bir boyut kazanıyor. 

Ambilight projeksiyon teknolojisinde, her biri AmbiLux TV’nin arkasında hassas şekilde konumlandırılan dokuz minik projektör ile görüntüler ekranın dışına da taşıyor. Ekran üzerindeki görüntü, hareket ve rengin seti çevreleyen arka duvara yansıtılıyor. Ambilight projeksiyon sisteminin görüntüleri netlik, canlı renkler ve yüksek kontrast ile birleşiyor.

Diğer yandan yeni Ambilight Müzik Modu, ister Spotify, ister USB, isterse de bir müzik kanalı, TV üzerinden çalınan her türlü müziğin dinamiklerini takip ederek bunlara tepki verebilen renkli bir ışık halesi yaratıyor. Tüketiciler, bir dizi renkli ön ayar arasından seçim yapabildikleri gibi şarkıların rastgele seçildiği parti moduna da geçebiliyorlar.

65 inç Philips AmbiLux’un tavsiye edilen satış fiyatı 17.999 olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!