PES 2018 nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

PES 2018 nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 13:01

En çok oynanan futbol oyunlarından biri olan Pro Evolution Soccer yeni sezona bomba gibi girecek. FIFA serisiyle kıyasıya bir rekabet içerisinde olan PES serisi bu yıl da futbol oyuncularını kendilerine çekebilmek için savaş verecekler.

Haberin Devamı

PES 2018, ABD'de 12 Eylül 2017'de, Türkiye'nin de içinde yer aldığı Avrupa ve Asya ülkelerinde ise 14 Eylül'de oyuncuların beğenisine sunulacak. Pro Evolution Soccer, son zamanlarda FIFA tarafından domine edilen pazardaki payını artırmak istiyor. Bir süredir FIFA'nın çok gerisinde kalan Pro Evolution Soccer, 2018 sürümü ile eleştirmenlerden tam not almayı başardı. 

PES 2018'in standart edisyonu şu an PS Store'da 179 TL'den ön sipariş edilebiliyor. PES 2018, Xbox ve Steam'de ise Play Station'a nazaran biraz daha pahalı. Standart edisyonun Xbox ve PC'deki ön sipariş fiyatları 199 TL. Oyun için özel bir Barcelona Edisyonu da olacak. Bu edisyonun ön sipariş fiyatı PlayStation için 209 TL. Xbox ve PC için ise 249 TL olarak belirlendi.Oyunu biraz daha uygun bir fiyata almak isterseniz oyunu şimdiden sipariş edebilirsiniz. Standart Edisyon ve Barcelona Edisyonu'nu PS Store, Xbox Store ve Steam üzerinden şu anda satışta.

Haberin Devamı

PES 2018, PS4, Xbox One, PC, PS3 ve Xbox 360'da oynanabilecek fakat yeni oyun konsolu Nintendo Switch'e bu destek gelmeyecek.EA Sports, bu noktada önemli bir adım atarak FIFA'yı Nintendo'nun konsoluna da taşıyacağını açıkladı.

Konami, daha önce yaptığı açıklama ile birlikte PC oyuncularına konsol oyuncularından geride kalmayacakları sözünü vermişti. PC oyuncularını sevindiren bu söz ne ölçüde gerçekleştirilecek büyük merak konusu. 

Barcelona ile sponsorluk anlaşması bulunan Konami, bu oyunun kapağında Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Andres Iniesta ve Rafinha'yı kullandı.

Öte yandan, PES oyununa en büyük şikayetler lig sayısı ve bazı takımların lisanslarının alınamaması konusunda geliyordu. Konami, bu konu hakkında hala bir adım atabilmiş değil. İngiltere, İspanya, İtalya ve Fransa ligleri oyunda olacak ama bu liglerdeki her takımın lisansı olmayacak. Bazı liglerin ise lisansı yok ama içlerinde bazı takımları oyunda görebileceksiniz.

Ayrıca, Konami'nin Barcelona'yla yaptığı özel anlaşma gereği, Camp Nou bu yıl sadece PES'te olacak. FIFA'da böyle bir stadı göremeyeceksiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!