Özel Projeler dalında birinci oldu

Güncelleme Tarihi:

Özel Projeler dalında birinci oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2015 15:57

Riot Games Türkiye, “League of Legends Türkiye Büyük Finali” ile Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde “Özel Projeler” dalında birinci oldu.

Haberin Devamı

Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilen etkinliğe 10 binden fazla seyirci katılmış, 24 saat boyunca süren canlı yayınları 600 bine yakın tekil seyirci internet üzerinden izlemişti.

Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Hasan Çolakoğlu, kendilerine ödüle kazandıran etkinliğin aylar süren planlamalar sonucu her ayrıntısı dikkatle kurgulanmış bir sürecin ürünü olduğuna dikkat çekti.

Aldıkları ödülün, Riot Games Türkiye ekibine gösterdikleri çabalarda büyük bir motivasyon aşıladığını ifade eden Çolakoğlu, şunları söyledi: “League of Legends Türkiye Büyük Finali’ni oyuncular arasında sosyal bir etkinlik haline getirebilmek için, oldukça uzun bir süre planlama yaptık. Türkiye’deki oyun severler de bu çabalarımızı karşılıksız bırakmadı. Ülker Sports Arena’da 10 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladık ve internet üzerinden devam eden canlı yayınlarımızla 600 bine yakın seyirciye ulaştık. Dünyadaki en önemli akımlardan biri olan eSporun Türkiye’de yaygınlaştırılması adına gösterdiğimiz çabaların dikkat çekmesinden ve bu tarz önemli bir ödülü almasından büyük memnuniyet duyuyoruz."

12 Temmuz 2014 günü Ülker Sports Arena’da League of Legends Türkiye Büyük Finali için bir festival alanı oluşturuldu. Kurulan dev sahneler ve ekranlar aracılığıyla 10 bin katılımcı finali yerinde takip etti. Ayrıca twitch.tv üzerinden final etkinliği canlı olarak yayınlandı. Binlerce eSpor hayranı tuttuğu takımı destekledi ve karşılaşmaların keyfini çıkarttı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!