Oyun fuarına sayılı günler kaldı

Güncelleme Tarihi:

Oyun fuarına sayılı günler kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 17:26

Bugüne kadar 1 milyona yakın oyun severi bir araya getiren GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nın 8’ncisi 5-8 Eylül 2013 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Dünyanın önde gelen MOBA oyunlarından Heroes of Newerth’ün Nfinity Games sayesinde oyuncularla buluşacağı GameX, Nfinity Games’in bir diğer büyük etkinliği olan 90.000 TL ödüllü 2. Ulusal Turnuva’ya da ev sahipliği yapacak.

Bununla beraber Legend Online ile son yıllarda büyük atak yaparak Uzak Doğu’nun parlak oyun firmalarından biri halini alan Oasis Games’in de yeni oyunlarına merhaba diyecek.

Riot Games’in ülkemizde de oldukça ses getiren oyunu League of Legends’ın, EA Sports'un fenomen oyunu FIFA'nın ve Blizzard'ın RTS oyunu StarCraft II'nin de bulunacağı fuara PaybyMe ile birlikte boy gösterecek olan World of Tanks ile dünya çapı başarıya ulaşan Wargaming, Football Superstars ile ünlenen CyberSports da renk katacak.

Yakın zamanda Warface ile piyasaya girecek olan Crytek'in yanı sıra, yıllarca Türkiye'nin en çok oynanan oyunlarından birisi olan Knight Online, EPIN ve PaybyMe tarafından Türkiye'ye getirilen Steam de GameX'in gözdelerinden olacak.

GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nın bu yılki bir diğer konsepti ise GameX Cadde olacak. Teknoloji deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için, Kingston, AOC, PHILIPS, Kaspersky, Arma, Dream Harvester gibi önemli donanım ve yazılım firmaları GameX Cadde çatısı altında buluşacak.

Türkiye’nin heyecanla beklediği bir diğer etkinlik, dünyanın e-spor olimpiyatları olarak adlandırılan World Cyber Games’in ülke finalleri, bu yıl 3 farklı oyunla GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı içerisinde yer alacak. League of Legends, FIFA 2014 ve Star Craft II’de yarışacak olan oyuncular, fuarda WCG Türkiye Büyük Finalleri’nde en iyi olmak için çalışacaklar.

Turnuvanın 3 farklı oyunda kazananları ise Türkiye ekibini oluşturarak Çin’deki WCG Büyük Finalleri’ne katılmaya hak kazanacak. GameX tarafından Çin’e gönderilecek olan Türkiye takımı, World Cyber Games Büyük Finalleri’nde dünyanın en iyi takımlarına karşı mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!